نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

دانلود مقاله در مورد خمش تیر 10 ص

دانلود مقاله در مورد خمش تیر 10 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-خمش-تیر-10-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 12 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏1
‏آزمایش: خمش تیر
‏1-هدف:‏بررسی تئوریهای خمش تیر
‏2-مقدمه:
‏دستگاه خمش تیر (شکل 1) دارای قابلیتهای زیاد می باشد و آزمایشهایی که در ارتباط با خمش تیرها باشد را می توان با آن انجام داد. با استفاده از این دستگاه می توان مدول الاستیسیته و خیر تیرها یا تکیه گاههای ساده و گیردار تحت بار گذاریهای مختلف را بدست آورد، دستگاه تشکیل شده از دو عدد لودسل برای نمایش نیرو، تکیه گاه گیردار و ساعت اندازه گیر که مقدار خیر تیرها را نمایش می دهد جنس نمونه های آزمایش فولادی، آلومینیومی و برنجی می باشد که دانشجویان باید ابعاد آنها را اندازه گیری نمایند.
‏1
‏3
‏3-تئوری:
‏در تئوری خمش تیر یک تیر می توان نشان داد که لنگر خمش و سختی خمش (EI)‏ یک تیر با مشتق دوم خیز نسبت به x‏ صورت مرتبط هستند.
‏(1)
‏معادله(1)، یک معادله دیفرانسیل خطی مرتبه دوم بوده و معادله دیفرانسیلی حاکم بر منحنی الاستیک اگر مقدار سختی خمش ثابت باشد، می توانیم رابطه (1) را به صورت زیر نوشت:
‏(2)
‏این معادله، ‏ ثابت انتگرال گیری است. با نمایش دادن زاویه بین خط مماس Q‏ بر منحنی الاستیک و خط افقی
‏1
‏4
Q(x)‏(برحسب رادیان)، و با در نظر گرفتن اینکه این زاویه خیلی کوچک است، خواهیم داشت:
‏بنابراین، معادله (2) را به شکل دیگر نیز نوشت:
‏(2)
‏با انتگرال گیری از دو طرف، معادله (2) بر حسب X‏، خواهیم داشت:
‏(3‏)
‏ ‏
‏مقادیر ‏، ‏ ثابتهای انتگرال هستند که با استفاده از شرایط مرزی یا از شرایط موجود در تکیه گاههای تیر تعیین می شوند، اگر مقادیر ‏، ‏ معلوم شوند می توانیم از معادله(3) مقدار خیز در هر نقطه از تیر از معادله (2) یا (3) مقدار شیب را بدست آورد.
‏1
‏4
‏4-بررسی تغییرات خیر تیرها با تکیه گاههای ساده
‏4-1-تئوری:
‏با توجه به تئوریهایی که قبلاً گفته شد می توان خیز تیرهای که روی دو عدد لودسل(تکیه گاه ساده) قرار گرفته اند را بدست آورد. لذا خیز تیری که مطابق شکل (2) بار گذاری شده باربر است با:
‏:خیز وسط تیر
‏:نیروی اعمال شده
L‏:فاصله بین دو تا تکیه
‏:سختی خمش

 

دانلود فایل

دانلود مقاله در مورد خمیر کاغذ

دانلود مقاله در مورد خمیر کاغذ

دانلود-مقاله-در-مورد-خمیر-کاغذلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 52 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏مروری بر روشهای تهیه خمیر کاغذ
‏خمیرسازی فرایندی است که به وسیله آن چوب به یک توده فیبری (لیفی) تبدیل می شود. به بیان دیگر، خمیرسازی فرایندی است که بر اثر آن پیوند های درونی ساختار چوب می شکنند.
‏این کار را می توان به طور مکانیکی، گرمایی، ‏یا‏ شیمیایی انجام داد یا تلفیقی از این روشها را به کار برد. روشهای تجارتی موجود را می توان در سه گروه مکانیکی، شیمیایی یا نیمه شیمیایی (یعنی ‏تلفیقی از عملیات شیمیایی و مکانیکی)‏ ‏طبقه بندی کرد (جدول 4‏–‏ 1) .‏
‏میزان تولید مربوط به سال 1978 به وسیله هر کدام از روشهای فوق، در جدول 4-2 آمده است. حدود‏ ‏70% ‏خمیر تولید شده در آمریکای شمالی به روشهای ‏شیمیایی است که‏90% ‏آن را خمیر کرافت‏ تشکیل می دهد‏. البته بهتر است خمیر کرافت پر بازده و خمیر سولفیت پر بازده را که در‏ محاسبات‏ خمیر شیمیایی سفید نشده کرافت و سو‏لفیت به حساب آمده است در گروه خمیر‏های‏ ‏نیمه شیمیایی منظور کنیم.
‏در جدول 4-3 توزیع جغرافیای انواع مختلف صنعت خمیر و کاغذ در آمریکای شمالی، از جمله ‏ ‏کارخانه هایی که از الیاف دست دوم و بازیابی شده استفاده می کنند (فصل14) نشان ‏داده شده است.
‏4-1 ‏مقدمه ای بر انواع روشهای خمیر سازی
‏خمیر سازی مکانیکی
‏قدیمی‏ ‏ترین و شاید همچنان متداولترین روش خمیر سازی مکانیکی، فرایند گراندوود است که در آن چوب به صورت قطعات بریده شده گرده بینه، د‏ر طول به وسیله یک سنگ زبر چرخان با سرعت 100 تا 1200 دور در دقیقه، تحت فشار قرار گرفته خرد می شود. ‏در نتیجه این عمل، الیاف از چوب کنده ‏ ‏میشوند، ساییده می شوند و با شستشو از سطح سنگ ‏جدا‏ ‏می شوند.‏
‏جدول 4-1 طبقه بندی عمومی فرایندهای تبدیل چوب به خمیر کاغذ
‏ ‏مکانیکی
‏ ‏مکانیکی‏-‏ شیمیایی
‏ ‏شیمیایی
‏ ‏ ‏تولیدخمیر با انرژی مکانیکی‏(بدون ‏ ‏مواد‏ ‏شیمیایی یا گرما یا به مقدار اندک)
‏ ‏تولید خمیر با تلفیقی از
‏ ‏عملیات شیمیایی و مکانیکی
‏ ت‏ولید خمیر با استفاده از
‏ ‏مواد شیمیایی و گرما
‏ ‏ ‏پر بازده ( 95‏-90%)
‏ ‏بازده متوسط(90‏-55%)
‏ ‏کم بازده (55‏-40%)
‏ ‏ ‏الیاف کوتاه،‏ ‏ناخالص ضعیف و ناپایدار
‏ ‏خواص میانه با بعضی
‏ ‏ویژگیهای‏ ‏برجسته
‏ا‏لیاف بلند،‏ ‏خالص، محکم‏ ‏ و‏ پایدار
‏ ‏ ‏کیفیت چاپ پذیری خوب
‏ ‏کیفیت چاپ پذیری ضعیف
‏ ‏ ‏رنگبری دشوار
‏ ‏رنگبری آسان
‏ ‏ ‏چند مثال‏ ‏:
‏ ‏چند مثال‏ ‏:
‏ ‏چند مثال‏ ‏:
‏2
‏ ‏ ‏گرداندوود سنگی
‏ ‏سولفیت خنثای نیمه شیمیایی
‏ ‏کرافت
‏ ‏ ‏خمیر مکانیکی پالایشی
‏ ‏سولفیت
‏ ‏ ‏خمیر مکانیکی گرمایی
‏ ‏کرافت پر بازده
‏ ‏سودا، سودا- آنتراکینون

‏3
‏جدول 4‏-‏2 تولید خمیر در آمریکای شمالی در سال 1978 ‏(تن مکعب) ]‏6 ‏]
‏ ‏نوع خمیر
‏آمریکا
‏کانادا
‏ ‏خمیر حل شونده
‏1290
‏*
‏ ‏خمیر کرافت
‏ ‏رنگبری شده
‏15570
‏6850
‏ ‏رنگبری نشده
‏16930
‏1590
‏ ‏خمیر سولفیت
‏ ‏رنگبری شده
‏1300
‏510
‏ ‏رنگبری نشده‏ **
‏300
‏1790
‏ ‏نیمه شیمیایی
‏3670
‏340
‏ ‏مکانیکی
‏6740
‏7950
‏ ‏خمیرهای دیگر
‏-
‏620
‏ ‏جمع
‏45880
‏19650
‏ ‏
‏ ‏ ‏* همراه با خمیرهای کرافت و سولفیت گزارش شده است‏ . ‏ ‏ ** توام با خمیر سودا
‏4
‏جدول 4‏-‏3‏ ‏توزیع جغرافیایی کارخانه های خمیر و کاغذ در آمریکای شمالی
‏کاغذ و مقوا
‏خمیر کاغذ
‏سولفیت (رنگبری شده و نشده)
‏کرافت و سودا (رنگبری شده و نشده)
‏نیمه شیمیایی
‏گراندوود (شامل خمیر مکانیکی)
‏مکانیکی پالایشی
‏الیاف دست دوم (شامل خمیر مرکب زدایی شده)
‏متفرقه (شامل باگاس، پنبه ، کتان ، کنف و غیره)
‏ایالات متحده
‏آلاباما
‏17
‏16
‏13
‏2
‏2
‏4
‏6
‏آلاسکا
‏2
‏2
‏آریزونا
‏2
‏2
‏1
‏1
‏2
‏آرکانزاس
‏12
‏9
‏7
‏1
‏2
‏6
‏کالیفرنیا
‏39
‏10
‏4
‏1
‏5
‏26
‏کلرادو
‏2
‏1
‏کانکتی کوت
‏13
‏2
‏1
‏9
‏1
‏دلویر
‏5
‏2
‏1
‏فلوریدا
‏14
‏10
‏1
‏8
‏1
‏1
‏6
‏جورجیا
‏24
‏15
‏11
‏2
‏1
‏5
‏11
‏1
‏ایداهو
‏2
‏1
‏1
‏ایلینویز
‏22
‏5
‏7
‏20
‏2
‏ایندیانا
‏17
‏1
‏1
‏13
‏ایوا
‏3
‏2
‏1
‏1
‏2
‏کانزاس
‏2
‏2
‏کنتاکی
‏5
‏3
‏2
‏1
‏3
‏لوئیزیانا
‏19
‏14
‏10
‏4
‏2
‏4
‏8
‏1
‏ماین
‏23
‏14
‏1
‏7
‏9
‏4
‏3
‏مریلند
‏5
‏2
‏1
‏1
‏4
‏ماساچوست
‏45
‏2
‏12
‏3
‏میشیگان
‏37
‏9
‏2
‏3
‏1
‏3
‏16
‏1
‏مینسوتا
‏12
‏8
‏2
‏1
‏4
‏6
‏2
‏می سی سی پی
‏12
‏7
‏4
‏3
‏2
‏میسوری
‏6
‏2
‏3
‏2
‏مونتانا
‏1
‏1
‏1

 

دانلود فایل

دانلود مقاله در مورد خوارزمشاهیان 80 ص

دانلود مقاله در مورد خوارزمشاهیان 80 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-خوارزمشاهیان-80-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 131 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏1
‏خوارزمشاهیان :
‏جد بزرگ خوارزمشاهیان، غلامی ترک نژاد به نام نوشتکین بود. او نه فرزند داشت و پسر ارشد او قطب الدین محمد نام داشت. در سال 491 قطب الدین محمد از طرف سلطان سنجر سلجوقی، حاکم خوارزم شد و لقب خوارزمشاه گرفت و مدت سی سال به همین منوال گذشت تا اینکه وفات کرد و بعد از او پسرش اتسز جانشین وی شد.
‏1
‏1
‏خوارزمشاهیان :
‏جد بزرگ خوارزمشاهیان، غلامی ترک نژاد به نام نوشتکین بود. او نه فرزند داشت و پسر ارشد او قطب الدین محمد نام داشت. در سال 491 قطب الدین محمد از طرف سلطان سنجر سلجوقی، حاکم خوارزم شد و لقب خوارزمشاه گرفت و مدت سی سال به همین منوال گذشت تا اینکه وفات کرد و بعد از او پسرش اتسز جانشین وی شد.
‏1
‏1
‏خوارزمشاهیان :
‏جد بزرگ خوارزمشاهیان، غلامی ترک نژاد به نام نوشتکین بود. او نه فرزند داشت و پسر ارشد او قطب الدین محمد نام داشت. در سال 491 قطب الدین محمد از طرف سلطان سنجر سلجوقی، حاکم خوارزم شد و لقب خوارزمشاه گرفت و مدت سی سال به همین منوال گذشت تا اینکه وفات کرد و بعد از او پسرش اتسز جانشین وی شد.
‏1
‏1
‏خوارزمشاهیان :
‏جد بزرگ خوارزمشاهیان، غلامی ترک نژاد به نام نوشتکین بود. او نه فرزند داشت و پسر ارشد او قطب الدین محمد نام داشت. در سال 491 قطب الدین محمد از طرف سلطان سنجر سلجوقی، حاکم خوارزم شد و لقب خوارزمشاه گرفت و مدت سی سال به همین منوال گذشت تا اینکه وفات کرد و بعد از او پسرش اتسز جانشین وی شد.

 

دانلود فایل

دانلود مقاله در مورد خمیر بیسکویت 28 ص

دانلود مقاله در مورد خمیر بیسکویت 28 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-خمیر-بیسکویت-28-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 26 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏ 1- انواع خمیر بیسکویت
‏ مقدمه
‏ماده اولیه اصلی تقریباً در تمام خم‏یر های بیسکویت آرد است به آرد ،‏ شکر‏،‏ ‏ چربی و احتمالاً طیف گسترده ای از سایر مواد اولیه نیز افزوده ‏م‏ی شود خمیر با آب پیوند می خوردو. هر چه چربی بیشتری درفرمولاسیون خمیر گنجانده ‏شو‏د آب کمتری نیازخواهد‏ بود .
‏خمیرپس ‏ا‏زمخلوط کردن به تکه های کوچکی ‏با شکل واندازه های خاص کاملاً تقسیم م‏ی شود این تکه های خمیر به صورت بیسکویت پخته ‏می شوند .
‏قوام ‏خمیراعم از اینکه با دستگاه یا دست به صورت ت‏که هایی در آید بسیار حائز اهمیت است قوام‏ ‏،حس وحالت خمیر اصولا ًبااستفاده از مقدارآب موجود و همچنین دمای خمیرتعیین می‏شود خمیرهای مرطوب تر (‏دارای مقدار آب بیشتر) وگرم تر،نرم تر‏می باشند‏. مخلوط کردن آب با آرد تغییرات زیادی‏را شا‏مل می‏ش‏ود اما اساساً هیدراسیون (جذب آب) اجزاء ‏تشکیل د‏هنده آرد فرایندی نسبتاً آهسته و کند است بدین معنی که ممکن است ‏برخی تغییرات ‏قوام خمیر تاثیر‏می ‏گذارند حتی پس از اتمام عملیات مخلوط کردن همچنان ادامه ‏می یابند.
‏از این رو‏هنگامی که فردی عملیات تولید خمیر بیسکویت ‏را بررسی می کند نه تنها بایستی ‏دربار‏ه آنچه که د رداخل میکسر اتفاق می افتد‏ بلکه در مورد دوره پس از آن نیز بیندیشد.
‏اساساً خمیر بیسکویتهادو نوع می باشد : خمیر سخت و خمیر نرم ‏، تفاوت بین این دو‏ا‏ز روی میزان آب لازم برای تشکیل خمیر مشخص می شود . وقتی که میزان ‏آب بالاتری وجود دارد (ولذا میزان چربی نسبتا‏ً‏ پایین است ) مخلوط کردن آب با آرد ‏مستلزم تشکیل گلوتن از پروتئین هیدراته می باشد تشکیل گلوتن نیازبه عملیات مکانیکی ورز دادن دارد و لذا وقتی می گوئیم خمیرهای سخت،‏خم‏یرهای توسعه یافته هستند منظور‏انجام کار مکانیکی است .
‏2- ‏2‏خمیرهای توسعه یافته
‏ از خمیرهای سخت یا توسعه یافته در تولید‏کراکر‏هاو بیسکویتهای ‏نیمه شیرین استفاده می شود .
‏در‏این خمیرهای ‏میزان چربی و شکر نسبتا پایین ‏است . در تمام موارد‏ برای ایجاد گلوتن ب‏ه عملیات اختلاط مستمر نیاز است. در موردکرم کراکرهاو‏سواداکراکرها ‏،پس از اختلاط خمیر وتشکیل شبکه ‏گلوتنی ‏، این شبکه درحین دوره ‏تخم‏یر توسط مخمرها بیشتر اصلاح شده و‏ت‏غییر می یابد اما در مورد‏خمیر بیسکویتهای نیمه شیرین تمام عملیات توسعه گلوتن در داخل مخلوط کن رخ می دهد و زمان اختلاط نیز نسبتاً طولانی می باشد .
‏د‏ر اینجا ابتدا اشاره ای به خمیر کراکر که تحت فرایند ‏تخمیر کراکرکه تحت فرایند تخمیرقرار می گیرد می گردد . سلولهای مخمر قارچها ی زنده ای ‏هستند ‏که سرعت رشد و تولید گاز‏دی اکسید کربن در آنها بستگی به دما دارد لذا در گام نخست باید خمیررا تا رسیدن به دمای نهایی مطلوب ‏،‏مخلوط کرد ( معمولا این دما در محدوده ی ‏ 26 الی‏30 درجه سانتی گراد قرار دارد ) با ادامه دادن عملیات اختلاط ‏(بدلیل گرم شدن ناشی ازاصطکاک )‏ ‏و نیز با تنظیم دمای مواد اولیه مصرفی‏ (به ویژه آب ) می توان به هدف فوق نائل آمد.
‏در برخی ‏موارد خمیرهای کراکر پس از سیری شدن دوره ی تخمیر‏مخلوط می شوند‏ در این هنگام آرد وآب بیشتر نیز افزوده می شود در‏سایر خمیرهای کراکر از یک آنزیم به نا‏م پروتئیناز استفاده می شودکه د‏رطول دوره ی توقف پس از اختل‏اط باعث تغییر‏واصلاح شیمیایی گلوتن ‏می گردداین واکنش باخمیرتوسط مخمرها،‏ تفاوت ز‏یادی ندارد.زیرا تمام سلولهای زنده برای تاثیربر‏متابولی‏سم ازآنزیمهای بهره می گیرند. اما دراین مورد گاز تولید نمی شوند‏. در ‏این موارد‏هم دم‏ای خمیر حائز اهمیت است چرا که سرعت واکنش شیمیایی ‏به دما بسیار حساس ا‏ست . دمای خمیرهای پروتئینازی‏ معولاً در حدود35 درجه سانتی گراد است .
‏نوعا تمام‏ انواع خمیر ‏کراکر فقط در یک مرحله اختلاط ‏، مخلوط‏ می شوندتمام مواد او‏لیه درمیکسر ریخته شده و عملیات اختلاط آغاز‏می شود به این روش طریقه مخلوط کردن یکجا گویند.
‏خمیر‏ بیستکویتهای نیمه شیرین با خمیر‏های کراکر فو‏ق دارنداین خمیرها نسبت به خمیر ‏ک‏راکر در فرمول خود شکر و چربی بسیار‏ بیشتری دارند و پس ا زمخلوط نیز تحت فرایند تخمیر قر‏ار نمی گیرند در مورد این خمیر‏ها پیش ازآنکه گلوتن شرایط بهینه باشد نیاز به میزان قابل توجهی کارمکانیکی وجود دار‏د . برای تعمین شرایطی که تولید‏یک خمیر کاملا مخلوط شده می نمایند تحقیق زیادی صورت گرفته است نتایج این تحقیقها این است که ب‏اید خمیرها را تا یک دمای نهایی‏ خاص مخلوط کرد و به شرط آنکه زمان اختلاط از یک حداقل پیش بینی شده بالاتر باشد زمان لازم برای تولید مخلوط نهایی چندان مهم و بحرانی نمی باشد .
‏ 2-3‏خمیرهای کوتاه‏ ‏وخمیرهای آبکی ‏
‏خمیرهای کوتاه گروهی از خمیرهای بیسکویت هستند که ا‏زلحاظ فرمولاسیون متنوع می ‏باشد در هیچکدام از این خمیرهای پروتئین هیدارته آرد به صورت گلوتن چسبنده در نمی آیند به خمیری که به سهولت پاره می‏شود و دارای ‏حداقل الاستیسیته واتساع پذیری ‏است خمیر ((کوتاه ))می گ‏ویند. در این خمیرها تشکیل گلوتن به صورت پوشیده یا بسیارمحدود صورت می گیرد چرا که مقدار چربی درفرمول‏ آنها زیاد و مقدار آب کمی می باشد .
‏یکی از این اقدامات اساسی در تهیه خمیرهای کوتاه به منظور جلوگیری از تشکیل شبکه گلوتنی از پروتئینهای هیدارته ‏، پخش یکنواخت چربی و آب در‏آرد است معمولا این کار با تشکیل امولسیونی از چربی و آب و سپس ‏فوری و سریع آن با آرد صورت می گیرد .
‏2 انواع مخلوط کن خمیر
‏2-1 برای یک میکسر چه چیزی مورد نیاز است ؟
‏واژه مخلوط کردن د‏ربرگیرنده انواع مختلف و متمایزی‏ ‏از عملیات می باشد که عبارتند از :
‏به هم زدن مواد اولیه برای تشکیل یک توده یکنواخت
‏پخش کردن یک جامد در مایع یا کی مایع درمایع
‏انحلال ماده جامد در یک مایع
‏مرز دادن وده حاصل از اختلاط برای تشکیل شبکه گلوتنی از پروتئینهای آرد که د رمرحله اولیه اختلاط هیدارته شده اند .
‏ایجاد حرارت در نتیجه کار مکانیکی انجام شده .
‏هوادهی یک توده برای کاهش دانسیته آن
‏انواع میکسر های مورد استفاده در بیسکویت سازی
‏میکسرهای از نظر اندازه و میزان دقت در کنترل قدرت و وزن کلی با هم تفاوت دا‏ر‏ند اما می توان تمام آنها را د‏رچندین نوع طبقه بندی کرد.
‏1 ‏)‏ میکسرهای ناپیوسته یا بچ‏
‏الف ) میکسرهای عمودی با مخزن قابل جدا شدن
‏در این میکسرها همز‏نها به طور‏عمودی ‏نصب شده و ب‏ه همراه ادوات چرخاننده آنها به درون یک مخزن فرو می روند یا اینکه مخزن بالا‏م‏ی آید تا به همراه همزن در پوش مستقر شود تیغه های همزن ممکن است د‏رموقعیتهای ثابت دو‏را‏ن کنند که در این صورت معمولا‏ً دو یا سه همزن وجود دارد که با یکدیگردر هم می روند و یا فقط‏ یک تیغه وجود دارد که به طور عمودی دوران می کند و باعث می گردد تا یک همزن تکی ‏،‏ ‏ بدون اینکه فقط به صورت دایره و‏ار به حرکت در آید تمام خمیر موجود در مخزن برسد .
‏در میکسرهای عمودی کوچک سرعت همزنها‏می توانند بالا‏ باشد اما درمیکسرهای بزرگتر تا حدود یک تن ‏ خمیر را در یک با ر مخلوط میکنند همزنها به کندی دوران می کنند .
‏ ‏ ‏شکل 1 نوعی میکسر دوکی عمودی نشان میدهد
‏مزایای میکسرهای عمودی می توانند از :

 

دانلود فایل

دانلود مقاله در مورد خواص و حالات روح در ظاهر و باطن انسان 77 ص

دانلود مقاله در مورد خواص و حالات روح در ظاهر و باطن انسان 77 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-خواص-و-حالات-روح-در-ظاهر-و-باطن-انسان-77-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 78 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏خواص و حالات روح در ظاهر و باطن انسان
 
‏١ - ‏سوال : تفاوت خواص باطنی یا معنوی انسان با ‏دیگر حیوانات چیست ؟
‏جواب :  ‏حیا و خجالت دو عامل خاص ‏انسانست که در حالات معین و اماکن خاصه به پیش آمدهای دوست دارترین خود از حیا نمی ‏بیند و می پرهیزد، که در این مختصر، حقیقت این کیفیت به خوبی نشاید قابل فهم ‏باشد.
‏٢ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : انسان موجودی که دارای صفاییت ظاهری و باطنی عالی ‏است و از جمله خجالت و حیا نیز یکی از خواص معنوی عالی انسان بوده و در حال اقدام ‏به کدام کار ممنوع از قوانین مدنی یا شرعی یا فامیلی، هرگاه تحت غرایز جنسی و نفس ‏قرار گیرد و کسیکه بر امتناع آن قانون وارد باشد، بروی رسد و او را ببیند از خجالت، ‏بدون مخالفت، خود را باطناً به نا آرامی شدید مواجه می بیند.
‏٣ - ‏سوا ل : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : ‏انسان موجودی که اگر از نگاه نفس یا روح ‏تکامل کرده باشد باطناً بیست تا سی تا صد یا بالاتر مثل خود بزرگتر معلوم می شود (‏اما به دیدهء نیکان بشر، فرشتگان و شیاطین) – ‏مولانا بلخی گوید: ‏تن ز ‏جان و جان ز تن مستور نیست
‏لیک کس را دید جان دستور نیست
‏٤ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : ‏یگانه موجودی که قسمتی از دید و وادیدهای ‏نظری و معنوی خود را در خواب عیناً به کیف و شان کامل می بیند بعداً همه و یا پارهء ‏از آن را پس از بیداری در بین موجوات روی زمین بازگو کرده می تواند، چرا و این چه ‏کیفیت است که رخ میدهد چرا غور نمی نماید؟ آری! ثابت کنندهء حقیقت ماهیت روح نامکمل ‏شده بشریت باشد.
‏2
‏٥ - ‏سوال : ‏اساساً انسان داری چه نیروی ‏نامرئی است ؟
‏جواب : ‏انسان موجودی است بین دو دستگاه نشراتی خیر ‏و شر، که بی اراده و با اراده همواره مشغول خود و ماحول خویش است، تا کدامین غالب ‏آید و وی را بدانسو کشد.
‏٦ - ‏سوال : پس به چه صورت انسان به مقام اعلی رسیده ‏و به چه کوایف پست می شود؟
‏جواب : ‏هرگاه به پیروی از نفس، به حضیض ذلت و ‏انتهای دنائت گراید، ظاهراً انسان اما باطناً حیوان درنده، بسیار نیرنگ باز و دغل ‏پیشه است که به استفاده از مقام انسانیت بهره کشی های سوء می نماید، زیرا قوای ‏روحانیش به مرتبهء روح حیوانی رسیده باشد. اما اینقدر تفاوت دارد که به همچو اشخاص ‏بازهم با همین حالت، بازگشت به سوی خدا جل جلاله میسر است که اگر بکوشد دارای مقام ‏و یا رتبهء کامل حقیقت انسانی گردد و نیز برعکس تا زمانیکه روح او مستشعر مقام جان ‏نشود و نفسش به مطمئنه مبدل نگردد احتمال فیصد (٢٥ تا ٣٠) لغزش او ممکن باشد.
‏٧ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : ‏انسان موجودی که کلانی باطنی او را اکثراً ‏نه او بیند و نه دیگران، خواه از نگاه نفس باشد  ‏یا از صفائیت روح، ‏اما کلانی ظاهری او را به کدام تصرفی که یافت از قبیل علم، ثروت یا قدرت یا شهرت ‏های صادق و کاذب که بی بقاست، هر کس دیده تواند.
‏٨ - ‏سوال : دیگر از صفات معنوی عالی انسانی چیست ‏؟
‏جواب : ‏اکثراً در حال حمله به دفاع قوای بالمثل، ‏مانند دیگر حیوانات بنابر عقل سلیم پاسخ نمی دهد و می سنجد مگر که قدرت جانب بر او ‏از کدام نگاه فزونی داشته و حیاتش به خطر باشد در صورتیکه خود را در مقابلش لاشی و ‏بی قدرت بیند اینجاست که به الحاح یا وسیلهء دیگر دفاع معنوی پرداخته بدین ترتیب ‏رقت قلب او را به خود متوجه می سازد.
‏٩ - ‏سوال : اگر روشنی بیشتر اندازند ؟
‏3
‏جواب : ‏بلی انسان های سلیم علاوه از احساس آلام ‏جسم یا روح دیگران حمله را بر مال و شرف نیز بد می بینند که در  ‏چنین ‏موارد پختگان شان به تأمل و عاجل طبیعتان شان بدون درنگ پاسخ داده دفاع می ‏کنند.
‏١٠ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏حواب :‏انسان موجودی که به حکم استیلای حب ریاست، بر ‏جانداران دیگر که از خود ضعیف تر بیند و یا در مقام تصرف، خود را بر او غالب یابد ‏بر وی حمله نکند و آزار ندهد و اگر برعکس او را رقیب خود یافت می کوشد تا به هر نوع ‏شود وی را از پا بیاندازد و به مقام تسلیم آرد.
‏١١ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : ‏انسان موجودی دارای استعداد خدا داد که به ‏هر پیمانه بخواهد می تواند در کار های نیک و بد به شکل نهائی از آن بهره گیری کرده ‏و کارروائی کند.
‏١٢ - ‏سوال : ‏انسان کیست ؟
‏جواب : ‏انسان موجودی است که به وضاحت تمام خورسندی ‏خود را به خنده و غم و اندوه خویش را به گریه تمثیل می کند.
‏١٣ - ‏سوال : این مهارت و تصرفش چه امتیازی را به وی ‏ثابت می کند ؟
‏جواب : ‏فقط نموداری و تثبیت لیاقت و کفایت عالی خدا ‏داد خود را که از همه موجودات اضافه تر  ‏وکاملتر دارد نشان داده روشن ‏می نماید.
‏١٤ - ‏سوال : چرا همه موجودات را غیر انسان افقی خلق ‏کردند؟
‏جواب : ‏برای اینکه تا هرچه زودتر سر شان جانب زمین ‏برای اکل و نوش برابر باشد لذا از عروج معنوی بی بهره گردیده اند.
‏٥ - ‏سوال : چرا انسان را برعکس عمودی در بین همه ‏جانداران روی زمین آفریدند ؟
‏5
‏جواب : ‏برای درک این راز، اگر قوای روحانی او ‏اوج گرفت مستقیماً به اعلی علیین و اگر نفس برعکس بر او چیره گشت به اسفل السافلین ‏فرو رود.
‏١٦ - ‏سوال : این عروج و نزول زادهء چه کیفیت است ‏؟
‏جواب : ‏چون روح از حضور ذات کبریا جل جلاله بوده و ‏مظهرش حیات در بدن، وعلم که نمایندهء آن عقل در جسم است این هر دو را از عالم قدس ‏به ودیعت در بادی انسان گذاشته اند و هکذا نفس که جوهر عالم خبث یا جهان سفلی یا ‏ارض ماست نیز در آن مستقر گردیده است ازینرو هر واحد می کوشد تا به جانب اصل خود ‏متوصل گردد یعنی اگر روح قوی شد شخص مستقیماً به اعلی علیین عروج نماید واگر نفس ‏غالب گشت انسان را به اسفل السافلین فرو برد.
‏١٧ - ‏سوال : اگر حالت روح و نفس در انسان مساوی شد ‏پس جایگاه همچو اشخاص در کجا خواهد بود ؟
‏جواب : ‏اصل مطلب در همه این صحنه ها، امتحان دادن و ‏در نتیجه معرفت به او تعالی جل جلاله یافتن ودرک عظمت، جلال و کمال خالق زمین و ‏آسمان را کردن و دیگر اشیا عیان و نهان را به ایمان کامل دال بر کمال و جمال یکتای ‏او جل جلاله دانستن و بی ضد و بی مانند شمردن، قسمتی از طرق ارتباط به وی جل شانه ‏بوده، علامتش اینست که مالکان این دولت در هر جا و هر وقت برای خوشنودی او تعالی جل ‏جلاله بدون کدام نظرداشت به خلق الله خوبی و نیکوییها کنند.
‏به روی این معیار چون خدای متعال جل جلاله همه اکرام، ‏احسان، انعام، لطف و مهربانی که از ابتداء خلقت به ما روا داشته و او جلت عظمته به ‏داشتن ذره یی ایمان شخص نافرمان (عاصی) را اگر به شفاعت کدام صالخ از بندگان او ‏نجات نیافت در دوزخ عذاب را تا مدت معین چشیده، سپس بروی اصل ایمان که با او بوده ‏از آنجا کشیده به جایگاه وی به یکی از جنت ها یا برزخ قرارش دهند.
‏١٨ - ‏سوال : آیا این شفاعت تنها از نیکان بشر در ‏باره عاصیان پذیرفته می شود؟
‏جواب : ‏نه خیر، اگر دل کدام بنده یا غیره جانداران ‏را در حالیکه به کدام مصیبت گرفتار بوده به جای آورده و حاجتش را شخص روا کرد، به ‏واسطه دعای نیک آن موجود نیز نجات یابد و هکذا اگر کدام حیوان یا جاندار کوچک مثل

 

دانلود فایل