نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت بررسی آزمایش های کیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

پاورپوینت بررسی آزمایش های کیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

پاورپوینت بررسی آزمایش های کیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل730 کیلو بایت
تعداد صفحات22
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی آزمایش های کیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 22 اسلاید

فهرست مطالب:

تعریف اسیدهای آمینه

طبقه بندی اسیدهای آمینه

روش های تشخیص افتراقی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

آزمایش های شیمیایی اسیدهای آمینه

آزمایش نین هیدرین

آزمایش زانتو پروتئیک

آزمایش میلون

آزمایش هاپکینزکول

آزمایش های پروتئین ها

آزمایش بیوره

آزمایش رسوبی پروتئین

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل534 کیلو بایت
تعداد صفحات20
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 20 اسلاید

فهرست مطالب:

فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی

تولید فشار بالا

تجهیزات فشار بالا

اثرات بیولوژیکی فشار بالا

اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها

فشار بالا و واکنشهای آنزیمی

فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی

فشار بالا و سلولهای میکروبی

استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی

کیفیت حسی مواد غذایی

ژلاتینه شدن پروتئین ها

بهبود کیفیت و خواص عمل کنندگی

نتیجه گیری

منبع

قسمتی از متن پاورپوینت:

فشار 5000 اتمسفر سفیده تخم مرغ را تا حدی منعقد و مات می کند و فشار 6000 اتمسفر سبب ژلاتینه شدن کامل آن میگردد. ژل های سفیده تخم مرغ که در اثر فشار تشکیل می شوند دارای طعم طبیعی بوده و ویتامینها و اسیدهای آمینه آنها تخریب نمی شود و در مقایسه با ژلهای حاصل از حرارت آسانتر هضم می شود.

طرح لایه باز لیبل فروش تخم مرغ (تولیدی تخم مرغ)

طرح لایه باز لیبل فروش تخم مرغ (تولیدی تخم مرغ)

طرح لایه باز لیبل فروش تخم مرغ (تولیدی تخم مرغ)

دسته بندیفایل های لایه باز و PSD
فرمت فایلzip
حجم فایل1.72 مگا بایت
تعداد صفحات1
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

طرح لایه باز برچسب فروش تخم مرغ محلی

مناسب برای تولیدی های تخم مرغ

100 درصد لایه باز وقابل ویرایش

فرمت psd

قابل ویرایش با نرم افزار فتوشاپ

آگهی جدید چهلم مادر لایه باز و psd

آگهی جدید چهلم مادر لایه باز و psd

آگهی جدید چهلم مادر لایه باز و psd

دسته بندیفایل های لایه باز و PSD
فرمت فایلzip
حجم فایل17.764 مگا بایت
تعداد صفحات1
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

آگهی جدید چهلم مادر لایه باز و psd

طرح لایه باز آگهی فوت مادر ، ترحیم مادر

100 درصد لایه باز

قابل ویرایش تمامی متون

فرمت فایل psd

کیفیت مناسب برای چاپ

قیمت بسیار مناسب

برچسبها :

طرح لایه باز آگهی فوت مادر آگهی ترحیم مادر متن نوشته ترحیم مادر اعلامیه فوت مادر طرح آگهی فوت مادر طرح های آگهی ترحیم

طرح آگهی سالگرد پدر psd

طرح آگهی سالگرد پدر psd

طرح آگهی سالگرد پدر psd

دسته بندیفایل های لایه باز و PSD
فرمت فایلzip
حجم فایل26.929 مگا بایت
تعداد صفحات1
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دانلود فایل آماده اعلامیه ترحیم پدر

این فایل به صورت 100 درصد لایه باز بوده و قابل ویرایش و دارای کیفیت رزولیشن 300 و مناسب برای تمامی دستگاههای چاپ می باشد

فرمت فایل psd

حالت cmyk

قابل ویرایش تمامی متون

طراحی شده با نرم افزار فتوشاپ