نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل1.563 مگا بایت
تعداد صفحات147
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آشنایی با سیستمHACCP

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 147 اسلاید

فهرست مطالب:

تاریخچه پیدایشHACCP

آشنایی با سازمان کدکس

دلایل کاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذایی

HACCP چیست؟

کاربرد HACCP و ISO9000

مزایای سیستم HACCP

اشکال عدم کاربرد سیستم HACCP

مشاغل مرتبط باHACCP

طبقه بندی رشته های صنایع غذایی

نیازمندی ها و الزاماتHACCP

خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی

روش فرآوری صحیح یا GMPچیست؟

نیازمندی هایGMP

نگهداری و تمیزی تاسیسات

ضدعفونی و گندزدایی

الزامات C&D

نقش GMP و HACCP دربهداشت

نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP

نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP

مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP

نیازمندی های سیستم مدیریت کیفیت

اصول و گامهای HACCP

اصول و مراحل اجراییHACCP

تشکیل تیم HACCP

توصیف محصول (شرح فرآورده)

تعیین هدف مصرف یا موارد استفاده

تهیه نمودار جریان تولید و نقشه جانمایی تجهیزات

تأیید نمودار جریان تولید

و نقشه تجهیزات در محل

برخی خطرات میکروبی

برخی خطرات شیمیایی(طبیعی یا مواد افزودنی شیمیایی)

برخی خطرات فیزیکی

نمونه فرمت جدول تحلیل خطر

شناسایی نقاط کنترل بحرانییا CCPها

درخت تصمیم جهت شناسایی CCPها

جدول ارزیابی CCPها

تعیین حدود بحرانی برای هر CCP

برقراری یک سیستم پایش برای هرCCP

برقراری اقدامات اصلاحی

برقراری رویه های تإیید سیستم

طرحHACCP

نظامنامهHACCP

قسمتی از متن پاورپوینت:

HACCPسیستمی است مبتنی بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسایی مخاطرات موجود در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی و بکارگیری روشهایی جهت پیشگیری از وقوع این خطرات به نحوی که اطمینان حاصل گردد که محصول نهایی برای سلامت مصرف کننده خطر ندارد.

دامنه HACCP در چرخه تولید مواد غذایی میتواند از مرحله تهیه مواد اولیه (مزرعه) تا توزیع و رسیدن به دست مصرف کننده نهایی (رستوران) را دربرگیرد.

پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها

پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها

پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل2.471 مگا بایت
تعداد صفحات66
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذی‌ها و راهکارهای کنترل کمبود آنها

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 66 اسلاید

فهرست مطالب:

ریزمغذی‌ها

آهن

فقر آهن

منابع غذایی آهن

گروه‌های در معرض خطر کمبود

کمبود: علایم و نشانه‌ها

عوارض و پیامد های کم خونی فقر آهن

روش‌های پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها

آموزش تغذیه

ویتامین آ

نقش بتا کاروتن ها در بدن

گروه‌های در معرض خطر کمبود ویتامینA

عوارض ناشی از کمبود ویتامین A

برنامه ملی مکمل یاری

نکاتی در مورد ویتامین A

روی

منابع غذایی روی

علل کمبود روی

کمبود روی: علایم و نشانه‌ها

پیشگیری از کمبود روی

ویتامین د

انواع ویتامین د

دریافت های غذایی مرجع (DRIs)

منابع ویتامین د

منابع غذایی

افراد درمعرض کمبود ویتامین D

علایم و نشانه‌های کمبود ویتامین D

ریکتز

توزیع کمبود ویتامینD درنوجوانان

توزیع کمبود ویتامینD درپسران نوجوان

توزیع کمبود ویتامینD در دختران نوجوان

نکاتی در مورد ویتامین D

ید

عوارض فقر ید

روش های پیشگیری از کمبود یُد

مقدار مورد نیاز روزانه ید

پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی

پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی

پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل1.111 مگا بایت
تعداد صفحات51
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 51 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

وضعیت صنایع غذایی استان خراسان رضوی

توانایی ها و نقاط قوت صنایع غذایی استان

تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده اقلام عمده تولیدات صنایع غذایی و آشامیدنی خراسان بزرگ

تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده اقلام عمده تولیدات صنایع غذایی و آشامیدنی خراسان بزرگ

بازارهای هدف صنایع غذایی استان خراسان رضوی

اهداف صادراتی استان

تحلیل وضعیت سهم صادرات مواد غذایی استان خراسان رضوی طی سالهای 1386- 1382 و6 ماهه اول 1387

جدول مقایسه ای صادرات مواد غذایی استان خراسان رضوی طی سالهای 1386- 1382 و 6 ماهه اول 1387

مشکلات تولید و صادرات صنایع غذایی استان خراسان رضوی

پیشنهادات و راهکارهای اساسی

آمار جهانی بسته بندی در سال 2007

مواد اولیه در بسته بندی

برنامه ها و اقدامات سازمان بازرگانی خراسان رضوی در راستای برنامه های سازمان توسعه تجارت ایران به منظور توسعه صادرات صنایع غذایی و تبدیلی

اثرات الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنعت غذایی استان خراسان رضوی

اقلام صادراتی موادغذایی استان طی سال 1386

قسمتی از متن پاورپوینت:

صنایع غذایی از نسل اول صنایع ایجاد شده در ایران می باشند . این صنایع از گروه مصرفی کم دوام بوده که بیشتر از 93 درصد آن متعلق به بخش خصوصی می باشد که در تامین نیازهای تغذیه ای ، ارزش افزوده بالاتر ، کاهش ضایعات بخش کشاورزی ، اشتغالزایی ، مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم در درآمد ملی ، ارزآوری ، کاهش فقر و پاسخگویی به تغییرات الگوهای زندگی ناشی از تغییر در قدرت خرید ، تغییر در سلیقه ها و نیز توجه به مسائل بهداشتی از اهمیت بالایی برخوردار است .

در ایران صنایع غذایی حدود 9 % ارزش افزوده بخش صنعت را بخود اختصاص داده اند که با توجه به مزیت های نسبی کشور ، ارزش افزوده این بخش در مقایسه با سایر بخش ها همچون صنایع الکتریکی ، محصولات لاستیکی و پلاستیکی ، نساجی و ... بیشتر می باشد .

به همین دلیل صنایع غذایی یکی از صنایع دارای مزیت نسبی در اقتصاد ایران می باشد و با توجه به تلاش ایران برای پیوستن به WTO سبب گردیده تا حمایت از صنایع غذایی و حفط رقابت پذیری آنها در بازارهای هدف صادراتی دارای اهمیت بالایی بوده است و دولت نیز در برنامه های توسعه ای خود همواره توجه ویژه ای به آن معطوف داشته است .

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
حجم فایل1.912 مگا بایت
تعداد صفحات32
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 32 اسلاید

فهرست مطالب:

ادعاهای تغذیه ای

ادعاهای مربوط به کالری

ادعاهای مربوط به قند

ادعاهای مربوط به نمک

ادعاهای مربوط به فیبر غذایی

ادعاها در مورد چربی

ادعاها در مورد کلسترول

ادعاهای سلامتی بخش

برچسب تغذیه ای

حقایق تغذیه ای

انواع سیستم هایبرچسب گذاری تغذیه ای FOP

نشانگرهای رنگی

مراحل برچسب گذاری تغذیه ای با نشانگرهای رنگی:

روش تعیین گروه رنگی برای مواد غذایی جامد

روش تعیین گروه رنگی برای مواد غذایی مایع

پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل878 کیلو بایت
تعداد صفحات33
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 33 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا

خطرات مرتبط با مواد غذایی

خطرات میکروبی

خطرات شیمیایی

عدم کفایت تغذیه ای

آلرژی ها و عدم تحمل مواد غذایی

باسیلوس سرئوس

ویبریوکلرا

کلستریدیوم بوتولینم

اشریشیا کلی

استافیلوکوکوس اورئوس ( طلایی )

زمان های نمونه برداری در سطح عرضه

نگهداری مواد غذایی باقیمانده از نوع نمونه

حمل و نقل و نگهداری نمونه ها

نمونه برداری از سطوح و وسایل

سیاستهای ملی کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه

قسمتی از متن پاورپوینت:

تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد . مسئولیت مهم دولت ها تأمین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخشی وسیعی لازم بوده و هر بخشی وظایف خود را باید بدرستی انجام دهد.

پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است .

مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده است و با عوامل مختلفی در تماس می باشد بنابراین به جهت حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر می باشد. یکی از مراحل مهم کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه می باشد .