پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1.563 مگا بایت |
تعداد صفحات | 147 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت آشنایی با سیستمHACCP
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 147 اسلاید
فهرست مطالب:
تاریخچه پیدایشHACCP
آشنایی با سازمان کدکس
دلایل کاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذایی
HACCP چیست؟
کاربرد HACCP و ISO9000
مزایای سیستم HACCP
اشکال عدم کاربرد سیستم HACCP
مشاغل مرتبط باHACCP
طبقه بندی رشته های صنایع غذایی
نیازمندی ها و الزاماتHACCP
خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی
روش فرآوری صحیح یا GMPچیست؟
نیازمندی هایGMP
نگهداری و تمیزی تاسیسات
ضدعفونی و گندزدایی
الزامات C&D
نقش GMP و HACCP دربهداشت
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP
مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP
نیازمندی های سیستم مدیریت کیفیت
اصول و گامهای HACCP
اصول و مراحل اجراییHACCP
تشکیل تیم HACCP
توصیف محصول (شرح فرآورده)
تعیین هدف مصرف یا موارد استفاده
تهیه نمودار جریان تولید و نقشه جانمایی تجهیزات
تأیید نمودار جریان تولید
و نقشه تجهیزات در محل
برخی خطرات میکروبی
برخی خطرات شیمیایی(طبیعی یا مواد افزودنی شیمیایی)
برخی خطرات فیزیکی
نمونه فرمت جدول تحلیل خطر
شناسایی نقاط کنترل بحرانییا CCPها
درخت تصمیم جهت شناسایی CCPها
جدول ارزیابی CCPها
تعیین حدود بحرانی برای هر CCP
برقراری یک سیستم پایش برای هرCCP
برقراری اقدامات اصلاحی
برقراری رویه های تإیید سیستم
طرحHACCP
نظامنامهHACCP
قسمتی از متن پاورپوینت:
HACCPسیستمی است مبتنی بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسایی مخاطرات موجود در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی و بکارگیری روشهایی جهت پیشگیری از وقوع این خطرات به نحوی که اطمینان حاصل گردد که محصول نهایی برای سلامت مصرف کننده خطر ندارد.
دامنه HACCP در چرخه تولید مواد غذایی میتواند از مرحله تهیه مواد اولیه (مزرعه) تا توزیع و رسیدن به دست مصرف کننده نهایی (رستوران) را دربرگیرد.
پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.471 مگا بایت |
تعداد صفحات | 66 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهکارهای کنترل کمبود آنها
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 66 اسلاید
فهرست مطالب:
ریزمغذیها
آهن
فقر آهن
منابع غذایی آهن
گروههای در معرض خطر کمبود
کمبود: علایم و نشانهها
عوارض و پیامد های کم خونی فقر آهن
روشهای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها
آموزش تغذیه
ویتامین آ
نقش بتا کاروتن ها در بدن
گروههای در معرض خطر کمبود ویتامینA
عوارض ناشی از کمبود ویتامین A
برنامه ملی مکمل یاری
نکاتی در مورد ویتامین A
روی
منابع غذایی روی
علل کمبود روی
کمبود روی: علایم و نشانهها
پیشگیری از کمبود روی
ویتامین د
انواع ویتامین د
دریافت های غذایی مرجع (DRIs)
منابع ویتامین د
منابع غذایی
افراد درمعرض کمبود ویتامین D
علایم و نشانههای کمبود ویتامین D
ریکتز
توزیع کمبود ویتامینD درنوجوانان
توزیع کمبود ویتامینD درپسران نوجوان
توزیع کمبود ویتامینD در دختران نوجوان
نکاتی در مورد ویتامین D
ید
عوارض فقر ید
روش های پیشگیری از کمبود یُد
مقدار مورد نیاز روزانه ید
پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1.111 مگا بایت |
تعداد صفحات | 51 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 51 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
وضعیت صنایع غذایی استان خراسان رضوی
توانایی ها و نقاط قوت صنایع غذایی استان
تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده اقلام عمده تولیدات صنایع غذایی و آشامیدنی خراسان بزرگ
تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده اقلام عمده تولیدات صنایع غذایی و آشامیدنی خراسان بزرگ
بازارهای هدف صنایع غذایی استان خراسان رضوی
اهداف صادراتی استان
تحلیل وضعیت سهم صادرات مواد غذایی استان خراسان رضوی طی سالهای 1386- 1382 و6 ماهه اول 1387
جدول مقایسه ای صادرات مواد غذایی استان خراسان رضوی طی سالهای 1386- 1382 و 6 ماهه اول 1387
مشکلات تولید و صادرات صنایع غذایی استان خراسان رضوی
پیشنهادات و راهکارهای اساسی
آمار جهانی بسته بندی در سال 2007
مواد اولیه در بسته بندی
برنامه ها و اقدامات سازمان بازرگانی خراسان رضوی در راستای برنامه های سازمان توسعه تجارت ایران به منظور توسعه صادرات صنایع غذایی و تبدیلی
اثرات الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی بر صنعت غذایی استان خراسان رضوی
اقلام صادراتی موادغذایی استان طی سال 1386
قسمتی از متن پاورپوینت:
صنایع غذایی از نسل اول صنایع ایجاد شده در ایران می باشند . این صنایع از گروه مصرفی کم دوام بوده که بیشتر از 93 درصد آن متعلق به بخش خصوصی می باشد که در تامین نیازهای تغذیه ای ، ارزش افزوده بالاتر ، کاهش ضایعات بخش کشاورزی ، اشتغالزایی ، مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم در درآمد ملی ، ارزآوری ، کاهش فقر و پاسخگویی به تغییرات الگوهای زندگی ناشی از تغییر در قدرت خرید ، تغییر در سلیقه ها و نیز توجه به مسائل بهداشتی از اهمیت بالایی برخوردار است .
در ایران صنایع غذایی حدود 9 % ارزش افزوده بخش صنعت را بخود اختصاص داده اند که با توجه به مزیت های نسبی کشور ، ارزش افزوده این بخش در مقایسه با سایر بخش ها همچون صنایع الکتریکی ، محصولات لاستیکی و پلاستیکی ، نساجی و ... بیشتر می باشد .
به همین دلیل صنایع غذایی یکی از صنایع دارای مزیت نسبی در اقتصاد ایران می باشد و با توجه به تلاش ایران برای پیوستن به WTO سبب گردیده تا حمایت از صنایع غذایی و حفط رقابت پذیری آنها در بازارهای هدف صادراتی دارای اهمیت بالایی بوده است و دولت نیز در برنامه های توسعه ای خود همواره توجه ویژه ای به آن معطوف داشته است .
پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.912 مگا بایت |
تعداد صفحات | 32 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 32 اسلاید
فهرست مطالب:
ادعاهای تغذیه ای
ادعاهای مربوط به کالری
ادعاهای مربوط به قند
ادعاهای مربوط به نمک
ادعاهای مربوط به فیبر غذایی
ادعاها در مورد چربی
ادعاها در مورد کلسترول
ادعاهای سلامتی بخش
برچسب تغذیه ای
حقایق تغذیه ای
انواع سیستم هایبرچسب گذاری تغذیه ای FOP
نشانگرهای رنگی
مراحل برچسب گذاری تغذیه ای با نشانگرهای رنگی:
روش تعیین گروه رنگی برای مواد غذایی جامد
روش تعیین گروه رنگی برای مواد غذایی مایع
پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 878 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 33 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 33 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا
خطرات مرتبط با مواد غذایی
خطرات میکروبی
خطرات شیمیایی
عدم کفایت تغذیه ای
آلرژی ها و عدم تحمل مواد غذایی
باسیلوس سرئوس
ویبریوکلرا
کلستریدیوم بوتولینم
اشریشیا کلی
استافیلوکوکوس اورئوس ( طلایی )
زمان های نمونه برداری در سطح عرضه
نگهداری مواد غذایی باقیمانده از نوع نمونه
حمل و نقل و نگهداری نمونه ها
نمونه برداری از سطوح و وسایل
سیاستهای ملی کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه
قسمتی از متن پاورپوینت:
تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد . مسئولیت مهم دولت ها تأمین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخشی وسیعی لازم بوده و هر بخشی وظایف خود را باید بدرستی انجام دهد.
پدیده جهانی شدن و افزایش مسافرت ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است .
مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده است و با عوامل مختلفی در تماس می باشد بنابراین به جهت حفظ سلامت غذا و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر می باشد. یکی از مراحل مهم کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه می باشد .