پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال
دسته بندی | برق |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.469 مگا بایت |
تعداد صفحات | 43 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 43 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
کوانتیزاسیون Quantization
سیستم باند پایه صوتی دیجیتال PCM
ساختاریک سیستم نمونه فرستنده PCM
عوامل تاثیرگذار بر پهنای باند سیستم PCM
ارزیابی سیستم PCM
نمونه ائی از کاربرد یک سیستم PCM
انواع شیوه های مدولاسیون دیجیتال
مدولاسیون دامنۀ دیجیتال ASK
پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال ASK
ارزیابی سیستم ASK
مدولاسیون فرکانس دیجیتال FSK
پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال FSK
کاربردهای متداول شیوه FSK
ارزیابی سیستم FSK
انواع هم خانواده های مدولاسیون FSK
مقایسه مدولاسیونهای ASK و FSK
مدولاسیون فاز دیجیتال PSK
پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال PSK
ویژگیهای BPSK
ارزیابی سیستم BPSK
شیوه های چندگانه مدولاسیون های دیجیتال
مدولاسیون های دیجیتال چندگانه
کاربردها و ویژگیهای QPSK
مدولاسیون های دیجیتال ترکیبی
تاثیر غیر خطی بودن تقویت کننده بر QAM(1)
کاربردها و ویژ گیهای QAM
پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)
دسته بندی | برق |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 2.54 مگا بایت |
تعداد صفحات | 84 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن ( همراه با مثالهای تشریحی)
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 84 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
دیود ایده آل
محافظت از دیود
یکسوساز دیودی
گیت دیودی
مشخصات دیود واقعی
ناحیه گرایش مستقیم
ناحیه گرایش معکوس
ناحیه شکست
آنالیز مدارات دیودی: آنالیز دقیق
آنالیز گرافیکی مدل نمائی
آنالیز سریع
تقریب خطی مشخصه دیود
مدل افت ولتاژ ثابت
مدل سیگنال کوچک
استفاده از افت ولتاژ مستقیم دیود برای تنظیم ولتاژ
سری کردن چند دیود برای افت ولتاژ بیشتر
دیود زنر
دیود در ناحیه شکست
مدل دیود زنر در ناحیه شکست
مدارات یکسو ساز
یکسوساز نیم موج
یکسوساز تمام موج
یکسوساز پل
طرز کاریکسوساز پل دیودی
خلاصه ویژگی های یکسوساز پل
یکسوساز همراه با فیلتر خازنی
یکسوساز همراه با فیلتر خازنی
تحلیل فیلتر
یکسو کننده دقیق: سوپر دیود
مدار محدود کننده
مثالهائی از محدود کننده ولتاژ
مدار کلمپ خازنی
مدار دو برابر کننده ولتاژ
فیزیک دیود
سیلیکون طبیعی
حفره و الکترون
تولید و ترکیب
پدیده های Diffusion و ِDrift
مثالی از پدیده نفوذ
پدیده drift
جریان رانش
افزودن ناخالصی به نیمه هادی
نیمه هادی نوع p
پیوند pn در حالت مدار باز
ناحیه تخلیه
مقدار ولتاژ ناحیه تخلیه
عرض ناحیه تخلیه
ناحیه پیوندی pn تحت ولتاژ معکوس
پیوند pn در ناحیه شکست
پیوند pn در گرایش مستقیم
توزیع حاملهای تزریق شده
رابطه جریان و ولتاژ دیود
LED
دیود نوری (photodiode)
توضیحات تکمیلی:
این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)" می باشد که در حجم 84 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3.752 مگا بایت |
تعداد صفحات | 32 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 32 اسلاید
فهرست مطالب:
تعریف و تاریخچه مایکوتوکسین ها
انواع مایکوتوکسین ها و مواد غذایی در معرض آنها
افلاتوکسین ها
اکراتوکسین A
فومونیسین ها
توکسین های ارگوت
سیکلوپیازونیک اسید
اثرات سمی مایکوتوکسین ها ی اصلی
اکراتوکسین A
قوانین اتحادیه اروپا برای اکراتوکسین A
توکسین های فوزاریوم
فومونیسین ها
قوانین اتحادیه اروپا برای فومونیسین ها
توکسین های فوزاریوم
قوانین اتحادیه اروپا برای زرالئون ها
توکسین های فوزاریوم
تریکوتسن ها
پاتولین
قوانین اتحادیه اروپا برای پاتولین
مروری بر مطالعات انجام شده در ایران
روش های کنترل و کاهش مایکوتوکسین ها
کنترل بیولوژیکی
کنترل شیمیایی
نتیجه گیری
منابع
پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 788 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 37 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 37 اسلاید
فهرست مطالب:
اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان
اثر بر دستگاه گوارش
اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی
اختلالات الکترولیتی
تجمع فلزات سنگین مضر در بدن
مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر
شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده
فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان
انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر ( بجای استفاده از جوش شیرین)
خمیر ترش
طرز تهیه خمیر ترش سنتی
ویژگیهای کاربرد خمیر ترش
مایه خمیر خشک فعال : Active dried yeast
مایه خمیر خشک فعال فوری : instant active dried yeast
آلودگی های نان
راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان )
قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
شرایط فیزیکی نانواییها
بهداشت فردی نانواها
بهداشت روش پخت در نان های سنتی
بهداشت و نگهداری مواد غذایی - روش نگهداری از نان
پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.715 مگا بایت |
تعداد صفحات | 34 |
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارندهها)
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 34 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
عناصر ضد مغذی - بازدارندهها
بازدارندههای پروتئینی
بازدارندههای معدنی
بازدارندههای ویتامینه
بازدارندهها در چربی
بازدارندهها در کربوهیدراتها
بازدارندههای پروتئازها
محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین
مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس
ایجاد ترکیبات پیچیده با تریپسین و بازدارندگی از فعالیت آن
بازدارندههای پروتئینی - لکتینها
چگونگی عمل لکتین ها
بازدارندههای پروتئینی -تانن ها
خواص ضد تغذیه ای تانن ها
بازدازنده های پروتئینی- ساپونینها
عوارض ناشی از مصرف منابع ساپونین دار
اسیدهای آمینه غیر پروتئینی
کاناوانین
روش های خنثی سازی اثر بازدارندههای ضد آنزیمی پروتئاز
مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی
بازدارنده های چربی - اسیدهای چرب حلقوی
توپی و سفت شدن زرده تخم مرغ درهنگام تغذیه کنجاله کاپوک
اثر تغذیه مقادیر مختلف کنجاله کاپوک به مرغهای تخم گذار
بازدارنده های چربی - اروسیک اسید
بازدارنده های چربی - فساد و اکسیداسیون چربی
عوارض ناشی از فساد و اکسیداسیون چربی
بازدارندههای معدنی - کیلات ها
بازدارندههای معدنی – گلوکوزینولاتها
واکنش هیدرولیز گلوکوزینولات ها
مشکلات مصرف گلوکوزینولات ها
بازدارندههای معدنی – گوسیپول
عناصر ضد ویتامین
بازدارندهها در کربوهیدراتها
پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای