نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال

پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال

پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال

دسته بندیبرق
فرمت فایلpptx
حجم فایل1.469 مگا بایت
تعداد صفحات43
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی مدولاسیون های دیجیتال

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 43 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

کوانتیزاسیون Quantization

سیستم باند پایه صوتی دیجیتال PCM

ساختاریک سیستم نمونه فرستنده PCM

عوامل تاثیرگذار بر پهنای باند سیستم PCM

ارزیابی سیستم PCM

نمونه ائی از کاربرد یک سیستم PCM

انواع شیوه های مدولاسیون دیجیتال

مدولاسیون دامنۀ دیجیتال ASK

پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال ASK

ارزیابی سیستم ASK

مدولاسیون فرکانس دیجیتال FSK

پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال FSK

کاربردهای متداول شیوه FSK

ارزیابی سیستم FSK

انواع هم خانواده های مدولاسیون FSK

مقایسه مدولاسیونهای ASK و FSK

مدولاسیون فاز دیجیتال PSK

پهنای باند مدولاسیون دامنۀ دیجیتال PSK

ویژگیهای BPSK

ارزیابی سیستم BPSK

شیوه های چندگانه مدولاسیون های دیجیتال

مدولاسیون های دیجیتال چندگانه

کاربردها و ویژگیهای QPSK

مدولاسیون های دیجیتال ترکیبی

تاثیر غیر خطی بودن تقویت کننده بر QAM(1)

کاربردها و ویژ گیهای QAM

پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)

پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)

پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)

دسته بندیبرق
فرمت فایلpptx
حجم فایل2.54 مگا بایت
تعداد صفحات84
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن ( همراه با مثالهای تشریحی)

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 84 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

دیود ایده آل

محافظت از دیود

یکسوساز دیودی

گیت دیودی

مشخصات دیود واقعی

ناحیه گرایش مستقیم

ناحیه گرایش معکوس

ناحیه شکست

آنالیز مدارات دیودی: آنالیز دقیق

آنالیز گرافیکی مدل نمائی

آنالیز سریع

تقریب خطی مشخصه دیود

مدل افت ولتاژ ثابت

مدل سیگنال کوچک

استفاده از افت ولتاژ مستقیم دیود برای تنظیم ولتاژ

سری کردن چند دیود برای افت ولتاژ بیشتر

دیود زنر

دیود در ناحیه شکست

مدل دیود زنر در ناحیه شکست

مدارات یکسو ساز

یکسوساز نیم موج

یکسوساز تمام موج

یکسوساز پل

طرز کاریکسوساز پل دیودی

خلاصه ویژگی های یکسوساز پل

یکسوساز همراه با فیلتر خازنی

یکسوساز همراه با فیلتر خازنی

تحلیل فیلتر

یکسو کننده دقیق: سوپر دیود

مدار محدود کننده

مثالهائی از محدود کننده ولتاژ

مدار کلمپ خازنی

مدار دو برابر کننده ولتاژ

فیزیک دیود

سیلیکون طبیعی

حفره و الکترون

تولید و ترکیب

پدیده های Diffusion و ِDrift

مثالی از پدیده نفوذ

پدیده drift

جریان رانش

افزودن ناخالصی به نیمه هادی

نیمه هادی نوع p

پیوند pn در حالت مدار باز

ناحیه تخلیه

مقدار ولتاژ ناحیه تخلیه

عرض ناحیه تخلیه

ناحیه پیوندی pn تحت ولتاژ معکوس

پیوند pn در ناحیه شکست

پیوند pn در گرایش مستقیم

توزیع حاملهای تزریق شده

رابطه جریان و ولتاژ دیود

LED

دیود نوری (photodiode)

توضیحات تکمیلی:

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)" می باشد که در حجم 84 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلppt
حجم فایل3.752 مگا بایت
تعداد صفحات32
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 32 اسلاید

فهرست مطالب:

تعریف و تاریخچه مایکوتوکسین ها

انواع مایکوتوکسین ها و مواد غذایی در معرض آنها

افلاتوکسین ها

اکراتوکسین A

فومونیسین ها

توکسین های ارگوت

سیکلوپیازونیک اسید

اثرات سمی مایکوتوکسین ها ی اصلی

اکراتوکسین A

قوانین اتحادیه اروپا برای اکراتوکسین A

توکسین های فوزاریوم

فومونیسین ها

قوانین اتحادیه اروپا برای فومونیسین ها

توکسین های فوزاریوم

قوانین اتحادیه اروپا برای زرالئون ها

توکسین های فوزاریوم

تریکوتسن ها

پاتولین

قوانین اتحادیه اروپا برای پاتولین

مروری بر مطالعات انجام شده در ایران

روش های کنترل و کاهش مایکوتوکسین ها

کنترل بیولوژیکی

کنترل شیمیایی

نتیجه گیری

منابع

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
حجم فایل788 کیلو بایت
تعداد صفحات37
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 37 اسلاید

فهرست مطالب:

اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان

اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان

اثر بر دستگاه گوارش

اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی

اختلالات الکترولیتی

تجمع فلزات سنگین مضر در بدن

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند تخمیر

شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده

فرآیند ورآمدن و پوک شدن خمیر در تهیه نان

انواع و طرز استفاده از مخمرهای مجاز و مفید در تخمیر خمیر ( بجای استفاده از جوش شیرین)

خمیر ترش

طرز تهیه خمیر ترش سنتی

ویژگیهای کاربرد خمیر ترش

مایه خمیر خشک فعال : Active dried yeast

مایه خمیر خشک فعال فوری : instant active dried yeast

آلودگی های نان

راههای جلوگیری از آلودگی های میکروبی نان

قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز
( مانند جوش شیرین در فرآیند پخت نان )

قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با افزودن مواد شیمیایی غیرمجاز

شرایط فیزیکی نانوایی‌ها

بهداشت فردی نانواها

بهداشت روش پخت در نان های سنتی

بهداشت و نگهداری مواد غذایی - روش نگهداری از نان

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)

دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
حجم فایل1.715 مگا بایت
تعداد صفحات34
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده‌ها)

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 34 اسلاید

فهرست مطالب:

مقدمه

عناصر ضد مغذی - بازدارنده‌ها

بازدارنده‌های پروتئینی

بازدارنده‌های معدنی

بازدارنده‌های ویتامینه

بازدارنده‌ها در چربی

بازدارنده‌ها در کربوهیدراتها

بازدارنده‌های پروتئازها

محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین

مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس

ایجاد ترکیبات پیچیده با تریپسین و بازدارندگی از فعالیت آن

بازدارنده‌های پروتئینی - لکتین‌ها

چگونگی عمل لکتین ها

بازدارنده‌های پروتئینی -تانن ها

خواص ضد تغذیه ای تانن ها

بازدازنده های پروتئینی- ساپونین‌‌ها

عوارض ناشی از مصرف منابع ساپونین دار

اسیدهای آمینه غیر پروتئینی

کاناوانین

روش های خنثی سازی اثر بازدارنده‌های ضد آنزیمی پروتئاز

مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی

بازدارنده های چربی - اسیدهای چرب حلقوی

توپی و سفت شدن زرده تخم مرغ درهنگام تغذیه کنجاله کاپوک

اثر تغذیه مقادیر مختلف کنجاله کاپوک به مرغهای تخم گذار

بازدارنده های چربی - اروسیک اسید

بازدارنده های چربی - فساد و اکسیداسیون چربی

عوارض ناشی از فساد و اکسیداسیون چربی

بازدارنده‌های معدنی - کیلات ها

بازدارنده‌های معدنی – گلوکوزینولات‌ها

واکنش هیدرولیز گلوکوزینولات ها

مشکلات مصرف گلوکوزینولات ها

بازدارنده‌های معدنی – گوسیپول

عناصر ضد ویتامین

بازدارنده‌ها در کربوهیدراتها

پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای