بخشی از متن پاورپوینت:
اهمیت تغذیه و سلامت سالمندان:
جنبه های جمعیتی
تغییر علل مرگ و میر
افزایش امید به زندگی
افزایش جمعیت سالمند
اهمیت تغذیه و سلامت سالمندان: جنبه های اجتماعی-اقتصادی:
تغییر جایگاه اجتماعی
کاهش در آمد
نقش جامعه و دولتها
جنبه های بیولوژیک سالمندی:
فرضیه های پیری
عوامل موثر بر تغییرات سلولی و بازسازی آن، بویژه اختلال در DNA سازی
تغییرات فیزیولوژیک ناشی از سالمندی
کاهش متابولیسم پایه
تغییرات حسهای پنجگانه
دستگاه گوارش
دستگاه تنفس
دستگاه قلبی-عروقی
اسکلت/ استخوانها
دستگاه دفع ادرار
Changes with Aging
Body composition - less muscle, more fat
Decreased metabolism - decline of 5% per
Decade
Decreased insulin sensitivity
Decline in the immune system
Chronic disease
Malabsorption
Heart disease
Decline in kidney function
Dementia: forget to eat
Disability: arthritis, stroke, impaired vision and hearing
Depression: death of family members and friends
Anxiety
Living alone, disconnected socially,
Loneliness,
Socioeconomic changes
تغذیه و طول عمر:
نقش رژیم پرپروتئین کم کربوهیدرات در سرطان
The biological implications of consuming high-protein low-carbohydrate diets in lean physically active individuals with a family history of breast, prostate or colon cancer?
High concentrations of IGF-1 and essential amino acids stimulatethe PI3K/AKT/mTOR pathway, which promotes cell proliferation and inhibits apoptosis of mutated cells (Pollak, 2004).
فهرست مطالب :
جنبه های بیولوژیک سالمندی
اثر پیری بر نیازهای تغذیه ای
تغذیه و طول عمر
اجزای ارزیابی تغذیه ای در سالمندان
مشکلات رایج مرتبط با تغذیه در سالمندان
بی اشتهایی
سوء تغذیه در سالمندان
سوء تغذیه
عوامل مرتبط با سوء تغذیه در سالمندان
بیماریهای شایع دوران سالمندی
پوکی استخوان (Osteoporosis)
osteoporosis
دلایل کمبود ویتامین D در سالمندان
توصیه ها
التهاب مفاصل (Arthritis)/ استئوآرتریت
نقرس (Gout)- نوعی آرتریت
بیماریهای قلبی عروقی
فشارخون بالا (هیپرتانسیون)
آلزایمر Alzheimer
کاتاراکت (آب مروارید)
گاستریت اتروپیک
برنامه های غربالگری و پایش تغذیه ای
NUTRITION & AGING INFO