لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 13 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
به نام خدایی که در این نزدیکی است
نعناع
MENTHA PIPERITA
OR
PEPPEMINT
کلیات گیاه شناسی
نعناع گیاهی است علفی و چند ساله که علاوه بر ساقه زیر زمینی که گیاه را در خاک مستقر میسازد دارای ساقه هوایی نیز هست. در محل گرههای ساقه که در تماس با زمین است ریشههایی خارج شده که ساقه جدید را درست میکند. بنابراین اگر شما فقط یک ساقه نعناع در باغچه خود بکارید به زودی تمام باغچه شما پر از نعناع میشود. برگهای نعناع بیضی شکل ، نوک تیز و دندانهدار میباشند . گلهای آن بسته به نوع نعناع ممکن است قرمز ، ارغوانی یا سفید باشد. نعناع در مناطق معتدل و آفتابگیر به خوبی رشد میکند. نعناع از قدیمالایام به عنوان یگ گیاه معطر و اشتها آور و برای ناراحتیهای دستگاه گوارش بکار رفته است . بقراط پدر علم طب از نعناع در نوشتههای خود یاد کرده است. در قرون وسطی از نعناع در معالجه بیماریها و برای التیام زخمها و درمان درد گزیدگی زنبور و سگ هار استفاده میشد
انواع جنس های خانواده نعناع:
1)مریم گلی
2)رزماری
3)کاکوتی
4)نعنا
5)نعنا وحشی
6)ریحان
7)وارنگ بو
8)اسطوخودوس
9)مرزن جوش
10)بادرنجویه
1)salvia/officinalis
2)Rosmarinus/officinalis
3)Ziziphora/tenuior
4)Mentha/xipiperta
5)Mentha/fonifolia
6)Ocium/basilium
7)Melissa/officinalis
8)Lavander
9)Origanum/vulgare
10)Oracocephalum/moldavica
ترکیبات نعنا:
هر100گرم نعنا تازه
43کالری انرژی/4.86گرم آب / 8.3گرم پروتئین/ 3.5گرم کربوهیدرات/5.9گرم آهن از نوع غیر هم / 210میلی گرم آهن