نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی

پاورپوینت-بهداشت-و-امنیت-مواد-غذایی
پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 42
حجم فایل: 351 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

بخشی از متن پاورپوینت:
بهداشت مواد غذایی:
بهداشت هنگام تولید ٬ فرایند و دستکاری ٬ توزیع و مصرف همه ی خوراکیها
هدف: پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی و دیگر بیماریهای منتقله بوسیله خوراکیها
امنیت غذایی: دسترسی همه مردم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی وسالم به منظورزندگی سالم و فعال

خوراک سالم:
تعریف WHO از خوراک سالم
همه ی شرایط واقدامات لازم در دوره تهیه کردن ٬ فرآیند ٬ انبار کردن ٬توزیع و آماده کردن خوراک به منظور تضمین سلامت ٬ خوب بودن ٬ پاکیزگی و برازنده بودن خوراک برای مصرف انسان
خوراک سالم بخشی از مراقبت های بهداشتی اولیه می باشد
به گزارش سازمان بهداشت جهانی : بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای یشرفته هم به هیچ روی در امان نیستند..
به عنوان نمونه، در آمریکا بیماری های غذازاد سالانه: در حدود 5/6 تا 81 میلیون نفر را گرفتارمی کند،
...که هزینه ای برابربا 22 میلیون دلار به کشورتحمیل می کند،
... و نهایتاً منجر به مرگ 9000 نفر می شود.

فهرست مطالب :
بهداشت مواد غذایی
خوراک سالم
بیماریهای غذازاد (با منشأ غذا)
بیماریهای منتقله به وسیله مواد غذایی
گروه های غذایی
بهداشت شیر
بیماریهای منتقله از راه شیر
پاستوریزه کردن شیر
روش های پاستوریزه کردن
بهداشت گوشت
رعایت نکات در بهداشت گوشت
بهداشت کشتارگاه
بهداشت اماکن غذاخوری
بهداشت ماهى
نشانه‌هاى تازگى ماهی
بهداشت میوه‌ها و سبزى‌ها
بهداشت کارکنان آشپزخانه
بهداشت اماکن غذاخورى
افزودنی‌های خوراکی‌ Food Additives
تقویت و غنى‌کردن خوراکى‌ها
تقلب‌هاى خوراکى
مسموم کننده های خوراکی
علل شیوع بالای بیماری های غذازاد در ایران:
وظایف این واحدهاوسازمانها
محصولات گوشتی

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.