نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی

پاورپوینت-منابع-الودگی-مواد-غذایی
پاورپوینت منابع الودگی مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 45
حجم فایل: 384 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

بخشی از متن پاورپوینت
مقدمه :
مواد غذایی یک منبع بالقوه ای برای عفونت و در معرض آلوده گی میکرواورگانیسم ها هستند این آلوده گی در هر نقطـه ای از مسیر مـواد غـذایی از تولید کننده تا مصرف کننده ممکن است اتفاق بیفتد. مفهوم گسترده بهداشـت مواد غذایی عبارتست از بهداشت هنگام تـولید- فــرآیند- توزیع و مصرف .
هدف اولیه بهداشت مواد غذایی پیشگیری از مسمومیت های غذایـی و دیـگر بیماریـهای منتقله بـه وسیلة مـواد غذایی است

منابع آلوده گی مواد غذایی:
حیوانات
انسان و اشیاء آلوده
آب آلوده و فاضلاب
باد و گرد و خاک

1- حیوانات
مانند جوندگان –حشرات – دام و طیور که از طرق مختلف موجب انتقال آلوده گی به مواد غذایی می گردند .
(حشرات و جوندگاندر مزارع ،انبارها، فروشگاهها، منازل به موادغذایی آسیب رسانده آنها راغیر قابل مصرف میسازند.) گاهی ممکن است آسیب به گونـه ای باشد که غـذا بـه وسیلة آسیب حشرات ؤدر معرض فساد میکروبی قرار گیرد و گـاهی حشرات و جونـدگان عـامل انتقال میکروب و یا انگل به مواد غذایی هستند(مگس مـواد عذایی را بـه صورت محلول مصرف میکندو غذاهای جامد را با غدد بـزاقی حل کرده و روی مواد غـذایی مدفوع میریزد). بـنابر این بـاید مـواد غذایی را از دسترس این مـوجودات دـور نگهداشت مثلاً مگس میتواند در مواد غذایی مرطوب پروتئینی مثل گوشت ، پنیر ، تخم مـرغ و سیب زمینی فـاسد و مـرطوب بـه تـعداد 75 تا 150 عـدد تـخم گذاری کند . در شرایط مساعد تـخم مگس بـاسرعت بـه مگس بـالغ تبدیل شده و تکثیر پیدا می کند (در عرض24 ساعت). ممکن است در مدت یکسال از یک جفت مگس نر و مـاده یک میلیون مگس تولید شود .عمر متوسط هر مگس 20 تا 30 روز میباشد مگس می تـواند به وسیلة کرک ، ترشحات دهـان و مدفوع میکروب ها را از منابع آلوده به مواد غـذایی منتقل نماید شعاع پرواز 3-4 کیلومتر و در صورت وزش باد و طوفان این شعاع افزایش مییابد.
راههای مبارزه بامگس:
سه راه مبارزه با مگس وجود دارد 1- مکانیکی 2- شیمیایی 3- بیولوژیکی(ژنیتیکی)
بهترین و مـوثرترین و بـا صرفه وبا داوامترین روش مـبارزه با مگس بهسازی محیط یعنی جلوگیری از تماس مگس با محیطهای مناسب تخم گذاری مثل سطل زباله وجایگاههای جمع آوری و دفع و دفن زباله و ...... و همچنین استفاده از کسیه های زباله در مکانهای تولید زباله و جمع آوری ودفع مناسب و بموقع زباله های تولیدی وتفکیک زباله و.......
بیماریهایی که عامل آن به وسیلة مگس منتقل می شود عبارتند از :
حصبه –شبه حصبه –وبا –شبه وبا – اسهالهای خونی و معمولی –سل- تراخم و فلج اطفال.

بخشی از فهرست مطالب :
مقدمه
طبقه بندی بیماریهای منتقله به وسیله مواد غذایی
منابع آلوده گی مواد غذایی
عمده ترین بیماریهای مرتبط با جوندگان
انسان و اشیاء آلوده
آلودگی های آب
آلوده گی شیمیائی آب
باد و گرد و خاک
نتیجه گیری

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.