نوع فایل : ppt ( Power Point ) قابل ویرایش تعداد اسلاید ها :27 اسلاید بخشی از اسلاید ها : به نابسامانی ها و اختلالات منجر به تغییرمتابولیسم-تخریب بافت-کاهش کیفیت ویا از بین بردن فراورده های گیاهی گفته میشود که تحت تاثیر پاتوژنها ویا اسیب های مکانیکی ایجاد نشده بلکه بعلت شرایط نامساعد فیزیولوژیکی درون میوه بوجود می ایند طبقه بندی ناهنجاریها 1-ناهنجاریهای تغذیه ای 2-ناهنجاریهای تنفسی 3-ناهنجاریهای مربوط به دما 4-ناهنجاریهای متفرقه :دلایل تحت تاثیر عوامل قبل از برداشت عدم تعادل مواد غذایی مثال پوسیدگی گلگاه در گوجه فرنگی وهندوانه کمبود کلسیم لکه سیاه درونی درچغندرقند کمبود بر روش کنترل: انجام انالیزهای خاکی و نیز اعضای مختلف گیاه دورنگهداشتن گیاه از شرایط ت ...