نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

ppt درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

ppt درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

نوع فایل : ppt ( Power Point ) قابل ویرایش   تعداد اسلاید ها :12 اسلاید   بخشی از اسلاید ها : •   •   جمود نعشی    Rigor Mortis   • اتولیز یا خود هضمی   Self Digestion     یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی   • فساد نهایی یا  Putrefaction     یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها   • اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :   • 1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود   • 2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست • پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند. • انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATP بدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.