نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

آموزش کاشت گندم 16 اسلاید

آموزش کاشت گندم 16 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1228 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
آموزش  کاشت گندم 16 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

آموزش کاشت گندم 16 اسلاید

ضد عفونی

بذور

بذور گندم را بر روی یک سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی که بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یک لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید .

از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم

دیویدند

و

ویتاواکس تیرام

اشاره نمود که به ازاء هر 100 کیلوگرم بذر 200 گرم سم می توان اختلاط نمود شایان ذکر است که بذور ضدعفونی شده را نباید به مدت زیادی انبار نمود .

همراه با سم

ضد عفونی در زمان کاشت می توان از

ازتوباکتر

نیز استفاده نمود

طریقه استفاده از ازتو باکتر

100 کیلوگرم بذر را با یک کیلوگرم ازتوباکتر اختلاط نمائید . بذر باید کمی مرطوب باشد و بهتر است با آب شکر مرطوب شود چون شکر می تواند یک منبع غذایی برای باکتری باشد .


آشنایی با نماتد مرکبات 14 اسلاید

آشنایی با نماتد مرکبات 14 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 56 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
آشنایی با نماتد مرکبات 14 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

آشنایی با نماتد مرکبات 14 اسلاید

مقدمه

اگر یک مشت خاک را از هر نقطه باغ یا مزرعه بردارید و آن را در مقداری آب استخر رهاکنید، به جانوران نخی شکل بلند وفعالی خواهید یافت، که این موجودا نماتدها هستند که بسیاری از آنها بدون بزرگ نمایی قابل رؤیت هستند.نماتد از کلمه یونانی گرفته شده به معنی نخ وموجودات کشیده، کرمی شکل ولوله ای هستند که بدن آنها تا حدودی دوکی شکل بوده وشبیه مارها حرکت می کنند.گونه ای از نماتدها، ریشه مرکبات را مورد حمله قرار می دهند وباعث کاهش محصول وزوال تدریجی آنها می گردند.

مورفولوژی و بیولوژی

دارای دو شکل جنسی بوده و ماده‌ها تخم‌مرغی شکل و درخارج ریشه روی آن قرار می‌گیرد.نرها باریک می‌باشند. Bursa دیده نمی‌شود. ماده‌ها بروی ریشه‌های فرعی ضخیم که رشدشان متوقف شده ویک لایه از خاک روی آنها را پوشانده است قرار می‌گیرند.این توده خاک در اثر ترشح مخاطی ریشه باقی می‌ماند و نماتد را در مقابل شکارچی‌ها و دشمنان طبیعی محافظت می‌نماید.

طول بدن ماده‌ها بین 0.35 تا 0.40میلیمترمتغیر بوده و دارای بدنی کیسه‌ای شکل است،که معمولابه سمت شکم در ناحیه vulva درست در سمت جلو ودر فاصله کوتاهی از دم خم شده است. حفره دفعی خوب رشد یافته ودر جلو vulva قرار گرفته است. Ovary معمولا دارای دو خمیدگی بوده و به ناحیه مری می‌رسد.

اولین پوست اندازی درون تخم انجام می‌شود. از مجموع پوره‌ها در حدود26% تبدیل به نماتد نر می‌شود.مرحله دوم پورگی قبل ازتوده تخم خارج شوند بوجود می‌آید و طول آنها بین 0.28 تا0.34 میکرون تغییر می‌کند. مرحله دوم پورگی نرها 48ساعت مرحله سوم 108 ساعت ومرحله چهارم پورگی180 ساعت طول می‌کشد.معمولا نرها یک هفته پس از تفریخ به سن بلوغ می‌رسند. درسن چهارم طول بدن به0.26 تا 0.33 میلیمتر می‌رسد و Testis و Spicule قابل رویت می‌باشد،اما stylet نامشخص باقی می‌ماند و مری باقی می‌ماند.

مرحله دوم پورگی ماده در حدود 14 روز وقت لازم دارد تا ظاهر شود واز سلولهای ریشه تغذیه نماید و خود را برای پوست اندازی آماده نماید. در این مرحله وقتی خاک مورد مطاله قرارمی‌گیرد نماتد مشاهده می‌شود و در صورت نبود گیاه میزبان می‌تواند به زندگی خود ادامه دهد.


آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی 27 اسلاید

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی 27 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3809 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
آب پنیر محصول جانبی فراورده های لبنی 27 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی 27 اسلاید

اسلاید ۱ :

milk plasma

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به ۲ صورت تولید می شود

Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

http://en .wikipodia .org

اسلاید ۲ :

تولیدات آب پنیر

Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~۶۵%) لاکتوآلبومین(~۲۵%) و سرم آلبومین(~۸%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به ۴ شکل تولید می شود:

۱- wpc ۲- wpi

۳- hwpc ۴- hwpi

http://en. wikipodia .org

Dairy council of califor .org

اسلاید ۳ :

Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25

Wpc : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.

اسلاید ۴ :

انبارداری و نگه داری:
محصول باید در سرما و محیط خشک با دمای زیر ۸۰ درجه و در رطوبت مرتبط زیر ۶۵% نگه داری شود.
بسته بندی:
کیسه های multiwall kraft با پلی اتیلن درونی یا سایر ظرف بسته بندی آماده.

http://about kidshealth .ca

اسلاید ۵ :

۳- Branost

یک پنیر آب پنیری قهوه‌ای رنگ که در کشورهای مختلف با نام‌های مختلف مانند در شمال آمریکا gjetost در سوئد به نام mesost در دانمارک به نام myseost و در ایسلند my suostur.

تولید:

به وسیله جوشاندن مخلوطی از شیر ۲۴% (شیر بز+ شیر گاو)+ خامه +

آب پنیر با دقت برای چندین ساعت تا زمانی که آب آن بخار شود جوشانده می شود. گرما قند شیر را به کارامل تغییر می­دهد که طعم مخصوص به این پنیر می دهد آنگاه آماده مصرف شده در سایز های مناسب بسته بندی می شود. در انواع کم چرب آن نسبت میزان آب پنیر به شیر و خامه بیشتر است. مزه و رنگ اینها وابسته به این است که مقدار کارامل آنها چقدر است.

اسلاید ۶ :

۴- messmor

اگر جوشیدن در زمان کوتاه‌تری از معمول انجام شود انواع گسترش پذیرتری بدست می‌آید که نامیده می شود prim در نروژ یا messmor

در سوئد و my singur در ایسلند.

http://en.wikipedia .org

۵- Ricotta

مخفف Recooked و مخلوطی از شیر+ آب پنیر (۷۵% آب پنیر + ۲۵% شیر) میزان پروتئین آن می‌تواند استاندارد شود و چربی در ماده خشک مطلوب وابسته به استفاده نهایی محصول است. اغلب خامه (۱۵-۱۳ %) در Ricotta با چربی بالا اضافه می شود. بعضی کارخانه ها پودر شیر پس چرخ اضافه می‌کنند اما این باعث دانه دانه شدن و سفتی و گچی شدن محصول می شود بنابراین توصیه نمی‌شود.

اسلاید ۷ :

روش تولید:

۱-ترکیب آب پنیر و شیر در تانک باز گرم می شود(c90 – c85)

۲- مخلوط از بالانس به صفحه های حرارتی پمپ می‌شود و از ۵۰% نمک

استفاده می‌کنند تا ph 6.7 – ۷ خنثی شود.

۳- اولین plate دمای ۷۰c و آخرین ۸۸-۹۰c ، ترکیب دمای ۸۸-۹۰c و

زمان ۱۵ min داده می شود کمک به کواگلاسیون در مرحله بعد می کند.

۴-در تیوپ‌های کواگلاسیون تحت تأثیر اسید لاکتیک یا سیتریک یا استیک

قرار گرفته تا pr آب پنیر و رنت کواگوله شود. جریان سریع شکستن

مولکولها در طی عبور از چندین تیوپ کاهش می‌دهد و در پایان خط

اجازه داده می شود جریان از توربولت در تیوپ دناتوراسیون به لامینار در

تیوپ کواگولاسیون تغییر کند.

۵-در تخلیه از تیوپ کواگوالاسیون جریان به روی تسمه نقاله ادامه می یابد

تا آب پنیر خارج شود. تسمه با سرعت های مختلف تنظیم می شود تا زمان

خشک شدن روی نقاله با رطوبت نهایی در پایان تولید سازگار شود.

۶- تولید در یک قیف تجمع می یابدو سایز شان به میزان مشخص کاهش می یابد تا ماشین پر کند در زمان پر کردن دمای آن باید ۷۵ c باشد تا مطمئن شویم۱۰-۸ هفته ماندگاری دارد.

نتیجه:

فرآورده ریکوتا > 50% انرژی دارد کارایی ۶۰% به علاوه زمان ماندگاری آن بالاست و حتی در ۷۵ c بسته‌بندی گرم می‌شود. ریکوتا وابسته به میزان شیری که افزوده می شود ۷۰-۴۴ %پروتئین در حجم خشک دارد.

www. elsilver .com

اسلاید ۸ :

افزودنی ها:

پروتئین آب پنیر جدا شده از آب پنیر علاوه بر اینکه به عنوان یک ماده مغذی فروخته

می شود، به عنوان افزودنی در تولیدات نان، کراکر، pastry تجاری، غذای حیوانات

همچنین در نوشیدنی های غیر الکلی و الکلی و در ورزش budy bilding و… کاربرد

دارد.

اسلاید ۹ :

مشخصه ی رئولوژی ژل ماست تولید شده با افزودن پروتئین آب پنیر فعال

تأثیر wpi طبیعی افزوده روی استحکام زیرساختار بستن

ژل مورد مطالعه قرار گرفته است.

Wpi طبیعی با خصوصیات تغذیه‌ای ۱۲-۳% به شیرماست

بلافاصله قبل از تخمیر اضافه شد.

استحکام ماست آنالیز شده و دو روش رئولوژی مورد استفاده،

مقایسه شد:

  • نیروی مقاومت یک استوانه
  • یک روش نوسان که برای آن یک پروانه استفاده شد.

تأثیر wpi روی رئولوژی محاسبه شد مقدار ارزش‌ها تعیین

شد به وسیله یک همبستگی فوق العاده خوب بین دو روش

به دست آمد. با دو روش خصوصیات متفاوت بافت ژل ماست می توانست

به خوبی مشخص شود ومــی توانست مقایسه خوبی را میسر سازد.

افزودن wpi منتهی به چسبندگی اندکی ریزساختارهایی که موافق با مشاهدات رئولوژی بود، شد.

افزودن پودر آب پنیر طبیعی (۱۲% – ۹%-۶%-۳%) به عنوان یک nutraceutical غیر از یک ترکیب تکنولوژی بعد از فرایند شیرماست منجر به کاهش قابل ملاحظه ی مقاومت شد.

در حقیقت علی‌رغم افزایش TS از ۱۰۰g/kg-1 ( 0% wp، کنترل) به ۲۰۰g/kg-1 ( 12% wp افزوده)

تعیین مقاومت ژل ماست ضعیف یک چالش است به خاطر این که ساختار سنجیده شده می تواند با نقش ترکیب نمونه تا یک اندازه آسیب ببیند

پروانه هندسی می تواند به این مشکل جدی غلبه کند و دو فایده مهم ارائه دهد:

  • کمترین آسیب قبل از اندازه گیری ژئومتری
  • عدم آثار ریزش دیواره

و یک مضرت آن سیستم اندازه‌گیری نسبی است که به وسیله آن ارزش ناخالص به دست آمد.

اسلاید ۱۰ :

تغییرات فیزیکی و خصوصیات حسی نان‌های مسطح لواش ایرانی تکمیل می‌شود با خصوصیات pwp

خمیر با ۴ سطح مکمل wp ۲۵% ۵۰%

۷۵% ۱۰۰% (به جای آب استفاده می شود)

و تخمیر در سه زمان مختلف(۳۰ – ۶۰ -۹۰) دقیقه انجام می شود.

افزایش pwp باعث افزایش سطح حسی نان شد.

بهبود سطح حسی موقعی که زمان تخمیر افزایش یافت نشان داده شد.

افزایش در سطح مکمل و زمان تخمیر به طور مشخص زردی و قرمزی نان را افزایش می دهد و براقی نان را کاهش می دهد.

مکمل pwp به طور کامل منجر به بهبود نان های لواش و نان مسطح می شود.

افزایش میزان pwp (75%) میزان گسترش‌پذیری در (control) از ۱۸٫۹ به ۲۳٫۴ (در ۷۵% pwp) افزایش می دهد.

در سطح بالاتر (۱۰۰%) میزان نفوذ پذیری به طور قابل ملاحضه ای کاهش می یابد به ۱۹٫۳ می رسد.


پاورپوینت تحلیل سایت مجتمع مسکونی چیتگر

فایل پاورپوینت با موضوع تحلیل سایت مجتمع مسکونی چیتگر در قالب 22 اسلاید قابل ویرایش
دسته بندی معماری
فرمت فایل ppt
حجم فایل 12379 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
پاورپوینت تحلیل سایت مجتمع مسکونی چیتگر

فروشنده فایل

کد کاربری 5979

فهرست مطالب:
آدرس سایت
موقعیت سایت
تحلیل شرایط جوی و اقلیمی
نکات طراحی
شیب طولی زمین
شیب عرضی زمین
آپارتمان های ضلع شمالی
دید ضلع شرقی سایت
دید ضلع غربی سایت
دید ضلع جنوبی سایت
مجتمع در حال ساخت آرتمیس
وجود مسجد و حسینیه در حال ساخت در نزدیکی سایت
بانک سپه