نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باکتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزا

پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باکتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء ع~0
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 12172 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 54
پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باکتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزا

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باکتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء ع~0

گندم احتمالاً یکی از اولین گیاهانی است که به وسیله ی انسان زراعت شده و به همین دلیل مهمترین گیاه زراعی به شمار می آید، زیرا زراعت آن از تمامی گیاهان ساده تر، تطابق آن در مناطق مختلف که دارای شرائط آب و هوایی متفاوت باشند بیشتر و از طرف دیگر غذای اولیه و اصلی اغلب مردم جهان را تشکیل می دهد.

مهم ترین بخش که کیفیت نانوایی گندم را تعیین می کند گلوتن است که به طور عمده از پروتئین های دانه از قبیل گلیادین و گلوتنین تشکیل یافته است و در آندوسپرم دانه یافت می شود.

معیار کیفیت پروتئین به گلوتن آن بستگی دارد، لذا مقدار گلوتن فاکتور مهمی در ارزیابی کیفیت آرد می باشد(Pormeranz, 1988). گلوتن بر اساس ماده خشک شامل 86 – 75 درصد پروتئین و همچنین کربوهیدارت و چربی است که این دو ماده در داخل ماتریکس پروتئین گلوتن قرار گرفته اند(Pormeranz., 1988 ). پروتئین های گندم بر اساس درجه حلالیشان به چهار گروه آلبومین – گلوبولین – پرولامین و گلوتنین طبقه بندی شده اند.

پرولامین موجود در گندم( گلایدین ) در الکل 70 درصد محلول است در حالی که گلوتنین، پروتئینی است که قسمتی از آن در اسید رقیق محلول می باشد اصولاً گلیادنین در گندم با وزن مولکولی متفاوت ظاهر می شوند(رجب زاده، 1375 ) .


پاورپوینت بررسی اهمیت گل جالیز با تاکید بر روشهای کنترل 34 اسلاید

بررسی اهمیت گل‌جالیز با تاکید بر روشهای کنترل 34 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2029 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
پاورپوینت بررسی اهمیت گل جالیز با تاکید بر روشهای کنترل 34 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

پاورپوینت بررسی اهمیت گل‌جالیز با تاکید بر روشهای کنترل 34 اسلاید

1

wellcome

2

بســم‌الله ما در اول قـــرآن اسـت.رحمان و رحیم خصلت حق یزدان است.از بی ادبی کسی به جـایی نـرسیـد.حقّا که ادب وظیفة انسان است.

آن خدایی که برای شما زمین را گستراند و آسمان را برافراشت و فرو بارید از آسمان آبی که به سبب آن بیرون آورد میوه‌های گوناگون برای روزی شما، پس کسی را مثل و مانند او قرار ندهید در صورتی که می‌دانید خدا بی‌مانند است.

3

جلسه دفاعیه از پایان‌نامه کارشناسی

بررسی اهمیت گل‌جالیز با تاکید بر روشهای کنترل

استاد راهنما: مهندس سلیمان جمشیدی

ارائه از: حمید رضا رخشی ‌دهخوارقانی

بهار 1383

4

مفهوم بیماریهای گیاهی plant diseases

اهمیت بیماریهای گیاهی

طبقه‌بندی عوامل بیماریزای گیاهی

classification of plant pathogens

Biotic

ABiotic


پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن 56 اسلاید

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن 56 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 8596 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 56
پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و کاهش آن 56 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن 56 اسلاید

فهرست

—هدف —

مقدمه و تاریخچه

—مایکوتوکسین ها

•خصوصیات مایکوتوکسین ها

•فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم

• —افلاتوکسین ها

•انواع آفلاتوکسین ها

•کپک های مولد افلاتوکسین

•فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین

•مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها

• —افلاتوکسین M

•نحوه تبدیل آفلاتوکسین B1 به M1 —حد مجازافلاتوکسین M1

•جهان

•ایران

—شیوع افلاتوکسین M1در جهان —

شیوع افلاتوکسین در شیر مادر

—اثرات سمی افلاتوکسین

—روش‌های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین‌ها —

—روش های خنثی سازی ،‌ حذف و غیر فعال کردن —

افلاتوکسین ها

—نتیجه —

پیشنهادات

هدف

از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.

—بر اساس گزارشات سازمان FAO سالیانه 20 %‌از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند که در این آلودگی آفلاتوکسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات کشاورزی آمریکا در هر سال 100 میلیون دلار اعلام شده است.

مقدمه و تاریخچه :

مایکوتوکسین ها متابولیتهای ثانویه قارچها هستند که دارای اثرات سمی ، سرطان زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند .

واژه مایکوتوکسین از لغت یونانی Myke به معنی قارچ و لغت Toxin به معنی سم گرفته شده است. آفلاتوکسین ها مایکو توکسین هایی هستند که توسط دو نوع کپک به نام Aspergillus Flavous , Aspergillus Parasiticus , ایجاد می شوند کلمه Aflatoxin مشتق از ابتدای کلمات آسپرژیلوس فلاووس و توکسین به معنای سم است.

—کشف آفلاتوکسین ها در دهه 1960 در انگلستان به دنبال بیماری ناشناخته به نام بیماری X بوقلمون بدلیل مسمومیت ناشی از مصرف بادام زمینی آلوده به سم موجود در خوراک طیور که منجر به تلف شدن تعداد زیادی بوقلمون و اردک شده بود صورت گرفت. — 17 نوع آفلاتوکسین در طبیعت تشخیص داده شده است که بین آنها آفلاتوکسین های G2,G1, B2, B1 مهم ترین هستند. —برا ساس تحقیقات انجام شده توسط کارناگان و آلگرفت کمی پس از کشف آفلاتوکسین ها احتمال وقوع باقیمانده های آفلاتوکسینی در شیر و فرآورده های حیوانی بدست آمده از دام هایی که مواد غذایی آلوده به آفلاتوکسین دریافت کرده بودند تشخیص داده شد. این سم آفلاتوکسین M نام گرفت.


پاورپوینت اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثر

بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرا~0
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 843 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پاورپوینت اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثر

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرا~0

مقدمه

}هدف اصلی این تحقیق بررسی اثر عوامل مختلف بر روی گرفتگی غشاهای اولترافیلتراسیون مورد استفاده در صنایع شیر و روشهای کاهش اثرات آنها می‌باشد.. همچنین نتایج نشان میدهند که سرعت جریان تاثیر چندانی در میزان گرفتگی از خود نشان نمی‌دهد. مطالعات انجام شده مربوط به شستشوی غشاها نشان می‌دهد که مدت زمان 20 دقیقه برای آبکشی و 30 دقیقه برای شستشوی شیمیایی مناسب می‌باشد. در استفاده از مواد شیمیایی مختلف جهت بازیافت فلاکس اولیه تا کنون مخلوط 0/5 درصد هیدروکسیدسدیم و دودسیل‌سولفات سدیم بهترین نتیجه را داده است .


پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1996 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 7612

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید

مقدمه

—پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. —پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. —در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. —به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است . —از کل تولید جهانی ایران با تولید 57% مقام اول و آمریکا با تولید 17% مقام دوم را داراست . —ایران بزرگترین تولیدکننده وصادرکننده پسته با تولید بیش از 113000 میلیون تن می باشد. پسته ایرانی بهترین طعم وکیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط کشورهای دیگر (آمریکا و ترکیه دارد).

تنوع پسته ایران

—بر اساس اندازه پسته به 3 گروه تقسیم می شوند — —1

)پسته فندقی —

—2)پسته کله قوچی —

—3)پسته ایرانی بلند (اکبری ، احمدی ، بادامی)

ارزش غذایی پسته

—بررسی ترکیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراکیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است. —پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (14 میلی گرم در صد)و کلسیوم — —(140 میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A