نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

نمونه سوالات کنکور , دانلود سوالات کنکور

نمونه سوالات کنکور , سئوالات کنکور,دانلود سوالات کنکور ریاضی, دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد , پاسخ سوالات کنکور , پیشینه تحقیق , نمونه سوال پیام نور , جزوه , پاورپوینت , طرح توجیهی , پرسشنامه

دانلود طرح توجیهی تولید شکلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال

خلاصه طرح موضوع طرح طرح توجیهی تولید شکلات و تافی دستگاه صادره کننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 600 تن نوع تولیدات شکلات و تافی تعداد شاغلین 18 نفر سرمایه گذاری کل طرح 337557 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 215914 میلیون ریال سرمایه در گردش 121643 میلیون ریال درآمد سالیانه 960000 میلیون ریال سود
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 74 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
طرح توجیهی تولید شکلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

مقدمه :

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی

می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود.شکلات و تافی در

شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار

بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و

تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت

نسبی 60 % و درجه حرارت 16 تا 18 درجه سانتیگراد باشد. تحت این

شرایط شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی

شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی

برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات

در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم

شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس و گروه دوم انواع

دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه

کاکائو استفاده می گردد، گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره

کاکائو است و معادل 56 % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های

متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل 44 % کاکائو

خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین 8 تا 27درصد چربی دارد . در صنعت

شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس

( لیکور ) در می آید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.